به گزارش خبرگزاری ایمنا، نواف سلام اظهار کرد: این کشور با چالشهای بزرگی در جنوب روبهرو است اما هرگز از غلبه بر این چالشها و حمایت از حقوق ملی کوتاه نخواهد آمد.
وی در جریان بازدید از جنوب لبنان جهت اطلاع از اوضاع میدانی مناطق جنوب لبنان، در یک کنفرانس خبری افزود: دولت برای آغاز روند بازسازی جنوب لبنان، هرگز منتظر عقبنشینی اسرائیل نخواهد ماند و بازسازی، تعهد ملی و حقی انکارناپذیر است.
نخستوزیر لبنان تأکید کرد: دولت با وجود حجم چالشهای موجود، به انجام مسئولیتهای خود در قبال مناطق آسیبدیده متعهد است، گسترش سلطه دولت نیز تنها محدود به استقرار ارتش لبنان در جنوب و احیای حاکمیت نیست بلکه ازسرگیری خدمات اساسی و تضمین ضروریات زندگی شرافتمندانه برای شهروندان را شامل میشود که جزء اصلی وظیفه دولت در قبال مردم و سرزمینش است.
رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتشبس را امضا کرد.
بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج میشدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.
ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.



نظر شما