۵۰۲ شرکت دانش‌بنیان در البرز فعال هستند / البرز قطب علم و فناوری کشور است

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: در حال حاضر حدود ۱۱ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت دارند که سهم استان البرز از این تعداد، ۵۰۲ شرکت است.

َبه گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز حسین افشین ظهر امروز _شنبه هجدهم بهمن_ در حاشیه سفر یک‌روزه به استان البرز و بازدید از نمایشگاه دستاوردهای فناورانه و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان، اظهار کرد: استان البرز را به‌عنوان قطب علم و فناوری کشور می‌شناسیم و عملکرد این استان در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان نشان‌دهنده جایگاه پیشرو آن در سطح ملی است.

وی افزود: میزان درآمد حاصل از فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در استان البرز عدد قابل توجهی در اقتصاد دانش‌بنیان کشور به شمار می‌رود.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به حمایت‌های دولت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: به‌تازگی هشت بسته حمایتی برای این شرکت‌ها طراحی و اعلام شده است که شرکت‌ها می‌توانند در بازه زمانی تعیین‌شده با مراجعه به سامانه مربوطه از این حمایت‌ها بهره‌مند شوند.

افشین ادامه داد: این بسته‌های حمایتی در حوزه‌هایی از جمله تأمین سرمایه در گردش شرکت‌ها، افزایش کیفیت محصولات دانش‌بنیان و همچنین توسعه و افزایش تولید در نظر گرفته شده است.

وی تأکید کرد: هدف از اجرای این بسته‌ها، تقویت توان تولیدی شرکت‌های دانش‌بنیان، رفع موانع موجود و کمک به رشد پایدار اقتصاد دانش‌بنیان در کشور، به‌ویژه در استان‌های پیشرو مانند البرز است.

کد خبر 946341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.