به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از روابطعمومی دادگستری استان، عباس پوریانی با بیان اینکه یکی از رویکردهای مهم دستگاه قضایی استان حمایت از تولید و اشتغالزایی است، اظهار کرد: دادگستری کل استان مازندران طی مدت مدت تصفیه امور ورشکستگی واحدهای تولیدی، علاوه بر اقدام به انجام وظایف خود در جهت تصفیه امور ورشکستگی با تلاش مضاعف و رویکرد حمایت از تولید از تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی جلوگیری میکند.
وی با اشاره به احیا و ادامه فعالیت دو شرکت ورشکسته تولیدی با تلاش و پیگیری اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری استان افزود: دو واحد تولیدی ورشکسته دیگر نیز در جهت بهرهمندی از سرمایه موجود (شرکتهای تولیدی غیر فعال موجود) احیا و به فعالیت خود ادامه داده و هماکنون با احتساب این دو مجموعه در مجموع ۲۰ واحد تولیدی تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی استان مازندران در حال فعالیت هستند.
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: با پیگیریهای انجام گرفته، ضمن احیای واحدهای تولیدی و نیز واگذاری شرکتهای تولیدی دارای حکم ورشکستگی به اشخاص ذیصلاح، اقدامات موثر و مفیدی را در راستای حمایت از تولید در استان شاهد خواهیم بود.



نظر شما