مستمری روستاییان تا خرداد ۱۴۰۵ متناسب می‌شود

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از اجرای قطعی متناسب‌سازی مستمری مستمری‌بگیران این صندوق تا پایان خرداد ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حامد قادر مرزی از اجرای قطعی متناسب‌سازی مستمری مستمری‌بگیران این صندوق تا پایان خرداد ۱۴۰۵ خبر داد.

به گفته وی، بر اساس ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور و متناسب با بودجه‌های سنواتی دریافتی از دولت و مجلس، فرایند متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در دستور کار قرار گرفته و حداکثر تا پایان سال دوم برنامه، یعنی خرداد ۱۴۰۵، عملیاتی خواهد شد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به میزان افزایش مستمری‌ها اعلام کرد: برآوردها نشان می‌دهد میانگین افزایش مستمری‌ها در قالب متناسب‌سازی حدود ۸۰ درصد خواهد بود و کف افزایش نیز کمتر از ۵۰ درصد نخواهد بود.

قادر مرزی تأکید کرد: مستمری سال جدید روستاییان همراه با اجرای متناسب‌سازی پرداخت می‌شود و این اقدام، خبر خوبی برای جامعه تحت پوشش صندوق به شمار می‌رود.

 با همکاری کمیسیون اجتماعی مجلس و در کنار افزایش‌های سنواتی سالانه، تلاش می‌شود قدرت معیشتی مستمری‌بگیران به شکل ملموسی تقویت شود.

منبع: فارس

کد خبر 946161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.