کارگروه هماهنگی بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان تشکیل شد

دبیر کارگروه هماهنگی بهره‌برداری از فاز نخست خط دو متروی اصفهان از تشکیل این کارگروه با هدف ایجاد انسجام، هم‌افزایی و تصمیم‌سازی مشترک میان بخش‌های ساخت و بهره‌برداری خطوط ریلی خبر داد تا فرآیند آماده‌سازی و بهره‌برداری از این فاز به‌صورت منسجم و هدفمند پیش برود.

قدرت افتخاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از تشکیل کارگروه هماهنگی بهره‌برداری از فاز اول خط دو متروی اصفهان با هدف ایجاد انسجام و هماهنگی میان بخش‌های مختلف مرتبط با ساخت و بهره‌برداری خطوط ریلی در معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان خبر داد و اظهار کرد: هماهنگی میان سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری اصفهان به‌عنوان مجری پروژه‌های ریلی و شرکت مترو به‌عنوان بهره‌بردار خطوط، از موضوعات مهم و اثرگذار در فرآیند اجرای پروژه‌های ریلی شهری است که همواره نیازمند سازوکاری مشخص و منسجم بوده است.

وی افزود: با توجه به حساسیت فاز اول خط دو مترو، ضرورت داشت ساختاری مشخص برای برگزاری جلسات مشترک، بازدیدهای میدانی و طرح مسائل کارشناسی میان مجموعه‌های درگیر ایجاد شود تا موضوعات فنی، اجرایی و بهره‌برداری در یک چارچوب واحد بررسی و پیگیری شود. کارگروه هماهنگی بهره‌برداری، به‌عنوان مرجع هماهنگی و تصمیم‌سازی مشترک، بستر لازم برای این تعامل و هم‌افزایی را فراهم می‌کند.

دبیر کارگروه هماهنگی بهره‌برداری از فاز نخست خط دو متروی اصفهان تصریح کرد: در این کارگروه، موضوعاتی که نیازمند بررسی تخصصی و تصمیم‌گیری مشترک است، مطرح می‌شود تا از بروز ناهماهنگی میان بخش‌های ساخت و بهره‌برداری جلوگیری شده و ارتباط میان زیرمجموعه‌ها به‌صورت هدفمند سامان‌دهی شود.

افتخاری ادامه داد: برگزاری منظم جلسات و انجام بازدیدهای تخصصی، این امکان را فراهم می‌کند که فرآیندهای مرتبط با آماده‌سازی فاز نخست خط دو مترو به‌صورت یکپارچه پیش برود و الزامات بهره‌برداری هم‌زمان با تکمیل بخش‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار کرد: افزایش هماهنگی میان مجموعه‌های ذی‌نقش در پروژه‌با محوریت معاونت حمل و نقل و ترافیک از مهم‌ترین دستاوردهای فعالیت این کارگروه خواهد بود که می‌تواند زمینه لازم برای راه‌اندازی آزمایشی فاز نخست خط دو مترو اصفهان و فراهم‌سازی بستر بهره‌برداری منسجم از این خط ریلی را فراهم کند.

کد خبر 945858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.