آزادی ۸۰ زندانی در کردستان به مناسبت جشن نیمه شعبان و دهه مبارک فجر

رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و میلاد باسعادت حضرت ولی‌عصر (عج)، ۸۰ نفر از زندانیان واجد شرایط زندان‌های استان کردستان آزاد شدند و به ۲۴۸ نفر دیگر از زندانیان سراسر استان نیز به همین مناسبت‌ها، ۱۰ روز مرخصی اعطا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل زندان‌های استان کردستان، حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی، شامگاه امروز _چهارشنبه پانزدهم بهمن_ در آیین آزادی زندانیان استان، اظهار کرد: ولادت حضرت مهدی موعود (عج) نماد امید، عدالت و رهایی انسان‌ها از بند ظلم و ناعدالتی است و دستگاه قضایی نیز با الهام از این آموزه‌ها، رویکرد اصلاحی و انسانی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

وی با تأکید بر سیاست‌های حبس‌زدایی افزود: حبس‌زدایی از سیاست‌های جدی و مستمر دستگاه قضایی است و همکاران قضایی باید از بازداشت‌های غیرضرور پرهیز کرده و در چارچوب قانون، حداکثر استفاده را از ارفاقات قانونی برای مددجویان واجد شرایط به‌ عمل آورند.

رئیس‌کل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: در شب میلاد حضرت ولی‌عصر (عج) و به برکت این مناسبت مبارک و ایام‌الله دهه فجر، تعدادی از مددجویان مشمول بخشنامه‌ها و ارفاقات قانونی شدند که امروز شاهد آزادی ۸۰ نفر از زندانیان هستیم و همچنین ۲۴۸ نفر دیگر نیز از ۱۰ روز مرخصی بهره‌مند شدند.

در ادامه این مراسم، محمد خسروی مدیرکل زندان‌های استان کردستان نیز با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های انجام‌ شده در زندان‌های استان به مناسبت دهه مبارک فجر و نیمه شعبان گفت: مجموعه زندان‌های استان همزمان با این ایام، برنامه‌های متنوع فرهنگی، حمایتی و اصلاحی را با هدف بازاجتماعی شدن مددجویان و حمایت از خانواده‌های آنان اجرا کرده است.

وی افزود: آزادی ۸۰ زندانی و اعطای مرخصی ۱۰ روزه به ۲۴۸ نفر از زندانیان استان، نتیجه تعامل سازنده دستگاه قضایی، دادستانی‌ها و مجموعه زندان‌های استان در اجرای سیاست‌های حبس‌زدایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی است.

خسروی خاطرنشان کرد: پس از اجرای مراسم آزادی زندانیان، با همکاری انجمن حمایت از زندانیان، بسته‌های معیشتی به زندانیان آزاد شده اهدا شد تا در آغاز دوباره زندگی، حمایت عملی و مؤثری از این افراد صورت گیرد.

کد خبر 945691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.