شمار تعرض ماهانه صهیونیست‌ها در کرانه باختری به ۱۸۷۲ مورد رسید؛ ۸۷ حمله پهپادی علیه لبنان

ارتش رژیم اشغالگر طی ماه گذشته (ژانویه)، مجموعا بیش از ۱۸۰۰ مورد تعرض به کرانه باختری و ۸۷ عملیات هوایی در لبنان انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، طبق گزارش کمیته مقاومت در برابر دیوار و شهرک‌سازی صهیونیستی، نظامیان ارتش رژیم اشغالگر و شهرک‌نشینان طی ماه ژانویه گذشته مجموعاً یک هزار و ۸۷۲ مورد تعرض و حمله را در مناطق مختلف انجام داده‌اند.

از این آمار، ۱۴۰۴ مورد حمله از سوی ارتش رژیم صهیونیستی و ۴۶۸ مورد دیگر توسط شهرک‌نشینان سازماندهی و اجرا شده است.

بر اساس داده‌های این گزارش، کانون اصلی این حملات استان الخلیل با ۴۱۵ مورد بوده است و پس از آن، استان‌های رام‌الله و البیره با ۳۷۴ مورد، نابلس با ۳۲۸ مورد و قدس اشغالی با ۲۰۱ مورد تعرض، بیشترین میزان آسیب را از اقدامات نظامیان و شهرک‌نشینان متحمل شده‌اند.

همچنین دیروز موسسه تحقیقاتی آلما اعلام کرد ارتش رژیم اشغالگر در ماه گذشته ۸۷ عملیات هوایی علیه لبنان انجام داده است که این بیشترین میزان حمله از زمان آتش بس میان بیروت و تل آویو محسوب می‌شود.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی دیروز (دوشنبه) منطقه کفرتبنت در جنوب لبنان را ۳ بار مورد حمله قرار داده است، علاوه بر آنکه منطقه عین قانا نیز هدف حملات هوایی اشغالگران قرار گرفت.

روز دوشنبه همچنین توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز اطراف منطقه رامیه در جنوب کشور لبنان را مورد حمله قرار داده بود.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه سرانجام روز چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد، اما بطور مداوم آن را نقض کرده است.

بر اساس توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی می‌بایست در مدت ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند، ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.

کد خبر 945466

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.