به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری اصفهان، به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر و در آستانه خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج)، مراسم غبارروبی حرم مطهر حضرت زینب (س) با حضور احمدی فرماندار اصفهان، قاسمزاده شهردار اصفهان، خانواده معظم شهدا و مدیریت آستان مطهر حضرت زینب (س) در فضایی آکنده از عطر معنویت برگزار شد.
محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان در حاشیه این مراسم، اظهار کرد: بقاع متبرکه از جمله حرم مطهر حضرت زینب (س) به عنوان یک قطب فرهنگی و منتشرکننده معنویت در سطح جامعه، بسیار ارزشمند و قابل تکریم و افتخاری برای اصفهان است.
وی با بیان اینکه دشمنان تلاش می کنند مردم را از معنویت دور کنند، خاطرنشان کرد: لازم است فرصت به گونه ای فراهم شود که عموم مردم از اینگونه فضاهای معنوی بهره ببرند.
احمدی افزود: توسل به ائمه اطهار (علیهم السلام) و آل الله باعث دفع شر دشمنان، امنیت، آرامش و پیشرفت کشور می شود، چه بسی موفقیت های امروز ما کسب فیض از اهل بیت (علیهم السلام) است.
وی در پایان گفت: امیدواریم حق تعالی به خادمین و دست اندرکاران این حرم منور و ملکوتی اجر و پاداش عنایت فرماید و ما را نیز قدردان آنها بدارد.



نظر شما