آغاز ساخت ۱۰ نیروگاه خورشیدی جدید در فارس

سرپرست شرکت برق منطقه‌ای فارس گفت: عملیات اجرایی ۱۰ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۵۵ مگاوات و اعتباری بیش از ۷ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان در استان فارس آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، نواب قائدی امروز _ سه‌شنبه چهاردهم بهمن_ در نشست خبری با اشاره به برنامه‌های این شرکت در دهه فجر امسال اظهار کرد: همزمان با ایام دهه فجر، چهار پروژه مهم برق‌رسانی با اعتباری بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان در استان فارس افتتاح می‌شود و عملیات اجرایی یک پروژه دیگر نیز با سرمایه‌گذاری افزون بر ۳۵۰ میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت برق منطقه‌ای فارس از قدیمی‌ترین شرکت‌های صنعت برق کشور با سابقه‌ای بیش از یک قرن فعالیت است، افزود: این شرکت مسئولیت بهره‌برداری، نگهداری و توسعه شبکه انتقال و فوق توزیع برق در استان‌های فارس و بوشهر را بر عهده دارد.

سرپرست شرکت برق منطقه‌ای فارس گفت: برق منطقه‌ای فارس متولی بزرگ‌ترین شبکه انتقال برق کشور است و با در اختیار داشتن حدود ۱۶ هزار کیلومتر خطوط انتقال و توزیع و نزدیک به ۴۹ هزار مگاولت‌آمپر ظرفیت پست‌های برق، نقش کلیدی در پایداری شبکه برق، به‌ویژه در مناطق جنوبی کشور ایفا می‌کند.

قائدی با اشاره به مأموریت اصلی این شرکت در تأمین برق پایدار برای مشترکان خانگی، صنعتی، تجاری و کشاورزی، اظهار کرد: صنعت برق با چالش‌هایی از جمله ناترازی تولید و مصرف مواجه است که این موضوع صرفاً فنی نبوده و به عدم تناسب میان درآمدها و هزینه‌ها نیز بازمی‌گردد.

وی، تحریم‌ها و محدودیت‌های خارجی را از عوامل مؤثر در این شرایط دانست و افزود: با وجود این فشارها، کارکنان صنعت برق با اجرای برنامه‌های فنی، مدیریت مصرف و اقدامات اصلاحی، به‌صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کنند تا کمترین محدودیت متوجه مردم شود.

سرپرست شرکت برق منطقه‌ای فارس با اشاره به اجرای ۱۴ پروژه کلان در صنعت برق کشور، گفت: در دهه فجر امسال چهار پروژه با اعتباری بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان در استان فارس به بهره‌برداری می‌رسد که شامل احداث پست دوم ۶۳ کیلوولت موشگان، راه‌اندازی سه فیدر خروجی و دو فیدر خازن در ایستگاه ششده فسا، اجرای سیم گارد در ۴۵ کیلومتر از خط انتقال مرودشت–رفسنجان و بازسازی ایستگاه ۶۳ کیلوولت امیرکبیر شیراز است.

قائدی با تأکید بر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: در حال حاضر سهم استان فارس از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر کشور ۱۳۴ مگاوات است که پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پیش از پیک مصرف به حدود ۵۰۰ مگاوات افزایش یابد.

وی از بهره‌برداری دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۵ مگاوات و اعتباری بالغ بر ۷۵۰ میلیارد تومان در شهرستان فیروزآباد خبر داد و افزود: همچنین عملیات اجرایی ۱۰ نیروگاه خورشیدی دیگر با مجموع ظرفیت ۱۵۵ مگاوات و اعتباری در حدود ۷ هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان آغاز خواهد شد.

سرپرست شرکت برق منطقه‌ای فارس با اشاره به الزام قانونی دستگاه‌های اجرایی برای نصب پنل‌های خورشیدی گفت: برخی ادارات در اجرای این قانون همکاری لازم را نداشته‌اند که این موضوع در کارگروه استانداری مورد تذکر قرار گرفته است.

قائدی اظهار کرد: شرکت برق منطقه‌ای فارس در ساختمان مرکزی خود اقدام به نصب نیروگاه خورشیدی و آبگرمکن خورشیدی کرده و توسعه این طرح را با مشارکت سرمایه‌گذاران در دستور کار دارد.

وی در پایان با قدردانی از همراهی رسانه‌ها و خبرنگاران در ترویج فرهنگ مصرف بهینه برق افزود: صنعت برق کشور با تکیه بر نیروی انسانی متخصص و برنامه‌ریزی‌های هدفمند، مسیر خدمت‌رسانی پایدار و توسعه زیرساخت‌ها را با جدیت ادامه می‌دهد.

کد خبر 945447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.