آتش سوزی مجتمع اهورا در زنجان مهار شد

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان گفت: با تلاش آتش‌نشانان زنجانی آتش‌سوزی مجتمع اهورا اطفا شد.

هادی رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: صبح امروز با دریافت گزارش شهروندان مبنی بر وقوع آتش‌سوزی در پارکینگ طبقه منفی ۲ مجتمع مسکونی اهورا در منطقه پونک، بلافاصله سه اکیپ عملیاتی از ایستگاه‌های شماره ۳ و ۷ به محل اعزام شدند.

وی افزود: مأموران آتش‌نشانی با سرعت عمل و هماهنگی کامل وارد عملیات شدند تا وضعیت را تحت کنترل درآورند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان گفت: در زمان رسیدن نیروها، دو دستگاه خودرو سواری در آتش گرفتار شده بودند و انباشت شدید دود و گازهای سمی شرایط را برای ساکنان و تیم‌های عملیاتی خطرناک کرده بود و به همین دلیل، اولویت تیم‌ها، تهویه سریع محیط و جلوگیری از گسترش آتش به سایر بخش‌های پارکینگ و واحدهای مسکونی بود.

رضایی با بیان اینکه عملیات اطفا و ایمن‌سازی محل در طول یک ساعت انجام شد، گفت: در این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی یا مصدومیت جدی گزارش نشده و تمام ساکنان با ایمنی کامل از محل خارج شدند.

وی گفت: همکاران ما پس از پایان عملیات، اقدامات لازم برای جلوگیری از هرگونه خطر احتمالی در آینده را نیز انجام دادند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زنجان تأکید کرد: همشهریان گرامی در صورت مشاهده هرگونه دود یا آتش‌سوزی، فوراً با شماره ۱۲۵ تماس بگیرند تا نیروهای آتش‌نشانی به سرعت وارد عمل شوند و از بروز خسارات جانی و مالی بیشتر جلوگیری شود.

کد خبر 945342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.