خبرنگار ایمنا حائز ۲ رتبه برتر جشنواره رسانه و اعتیاد در کردستان شد

ویدا باغبانی، خبرنگار و مدیر خبرگزاری ایمنا کردستان، امروز (یکشنبه) در جشنواره رسانه و اعتیاد حائز دو رتبه برتر شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آیین اختتامیه جشنواره رسانه و اعتیاد در کردستان، امروز _یکشنبه دوازدهم بهمن_ با حضور اهالی رسانه و مسئولان استانی در شهر سنندج برگزار شد.

بخش گزارش: هیئت داوران اثری را شایسته رتبه اول ندانستند، رتبه دوم این بخش به ویدا باغبانی از خبرگزاری ایمنا رسید و رتبه سوم مشترک به بیتا اختیاری از خبرگزاری ایرنا و شیرین مرادی از خبرگزاری فارس اهدا شد؛ همچنین اثر هیوا محمدپور از سایت بارانی‌نیوز به‌ عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد.

بخش خبر: هیئت داوران هیچ‌ یک از آثار ارسالی را شایسته کسب رتبه اول ندانستند، رتبه دوم این بخش به‌ صورت مشترک به ویدا باغبانی از خبرگزاری ایمنا و سمیه قادری از خبرگزاری صدا و سیما  تعلق گرفت و رتبه سوم نیز به عدالت ناصری از خبرگزاری مهر اهدا شد.

بخش تیتر: در این بخش اثری موفق به کسب رتبه اول نشد. رتبه دوم مشترک به سروش حبیبی از خبرگزاری کردپرس و شیرین مرادی از خبرگزاری فارس رسید و رتبه سوم این بخش به رویا عبدی از خبرگزاری مهر اختصاص یافت.

بخش یادداشت و سرمقاله: هیئت داوران اثری را حائز رتبه اول ندانستند و رتبه دوم به‌ صورت مشترک به فواد بابایی و اقبال محمدپور از پایگاه خبری روداو تعلق گرفت و رتبه سوم این بخش به یحیی صمدی رسید.

بخش مصاحبه: در این بخش نیز رتبه اولی معرفی نشد و رتبه دوم مشترک به سروش حبیبی از خبرگزاری کردپرس و وریا کرمی از خبرگزاری ایرنا اهدا شد، رتبه سوم این بخش را کمال حسینی کسب کرد؛ همچنین هیئت داوران، اثر نشیمن نوشادی از پایگاه خبری اندیشه کرد را شایسته تقدیر دانستند.

بخش فیلم: رتبه اول به میترا محمدی از خبرگزاری صدا و سیما تعلق گرفت، رتبه دوم به اسد محمدزاده و رتبه سوم به الهام امی از خبرگزاری مهر اهدا شد.

بخش عکس: رتبه اول به بختیار صمدی از خبرگزاری فارس رسید، رتبه دوم به کیوان فیروزه‌ای از خبرگزاری تسنیم اختصاص یافت و رتبه سوم به‌ صورت مشترک به فیروز رضایی از خبرگزاری صدا و سیما و جلال داسار از پایگاه خبری پینوس تعلق گرفت.

کد خبر 944750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.