کردستان نیازمند کمپ‌های ماده ۱۶ بیشتری است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: جمع‌آوری معتادان متجاهر و ساماندهی کمپ‌های ماده ۱۶ در کنار پیشگیری از آن ضروری است و استان با کمبود ظرفیت در این بخش به ویژه در شهرهای سقز و قروه روبه‌رو است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، علی‌اکبر ورمقانی ظهر امروز _یکشنبه دوازدهم بهمن_ در آیین اختتامیه جشنواره رسانه و اعتیاد در کردستان اظهار کرد: مقابله و پیشگیری از اعتیاد نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و کمیته‌های عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است و در این میان نقش و جایگاه اصحاب رسانه بسیار مهم و اثرگذار است.

وی افزود: گزارش‌های ارائه‌ شده نشان‌ دهنده زحمات گسترده در این حوزه بوده، اما آنچه این اقدامات را تکمیل می‌کند، نقش اصحاب قلم و رسانه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: رسانه‌ها همواره با نقدها، تذکرات و یادآوری‌های سازنده، مسئولان و متولیان را در مسیر درست هدایت کرده‌اند و این همراهی شایسته قدردانی است.

ورمقانی ادامه داد: رسانه‌ها به‌ نوعی در همه کمیته‌های شورای مبارزه با مواد مخدر حضور مؤثر دارند و می‌توانند در حوزه پیشگیری، مقابله و به‌ویژه آگاه‌سازی نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: جلوگیری از سرایت این بلای خانمان‌سوز به فرزندان، نوجوانان و جوانان جامعه، نیازمند اطلاع‌رسانی مستمر و هدفمند است و رسانه‌ها می‌توانند با تبیین مضرات مواد مخدر و پیامدهای آن برای فرد معتاد و خانواده‌هایشان، نقش مؤثری در این زمینه ایفا کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: آگاه‌سازی خانواده‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و محیط‌های حساس اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد و رسانه‌ها با بهره‌گیری از قالب‌های متنوع از جمله خبر، گزارش، تصویر و به‌ ویژه فیلم‌های کوتاه می‌توانند اثرگذاری بیشتری داشته باشند.

ورمقانی با اشاره به اقدامات انجام‌ شده در حوزه مقابله و درمان، عنوان کرد: در کنار پیشگیری، جمع‌آوری معتادان متجاهر و ساماندهی کمپ‌های ماده ۱۶ نیز ضروری است و استان با کمبود ظرفیت در این بخش مواجه است که تلاش می‌شود با راه‌اندازی مراکز جدید در شهرهایی مانند سقز و قروه، فشار از مرکز سنندج کاهش یابد.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های در دست اجرا، شناسایی فضایی مناسب در اطراف شهر برای ایجاد یک مجموعه متمرکز ویژه خیریه‌ها و مراکز حمایتی است تا از پراکندگی این مراکز در محلات مسکونی جلوگیری شود و خدماتی مانند آموزش، اشتغال‌زایی و مهارت‌آموزی به‌ صورت هدفمند ارائه شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: کردستان شایسته شرایطی بهتر از وضعیت فعلی است و با هم‌افزایی دستگاه‌ها، رسانه‌ها و مردم می‌توان امیدوار بود که شاهد کاهش معضل اعتیاد و آسیب‌های ناشی از مواد مخدر در استان باشیم.

کد خبر 944731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.