نویسندگان اصفهان رویداد «ایده تا متن شیطان ۲۵۰ ساله» را برگزار کردند

رویداد «ایده تا متن شیطان ۲۵۰ ساله» به همت روایتخانه اصفهان و با حضور گسترده نویسندگان اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به همت روایتخانه اصفهان، در یک رویداد دو روزه با عنوان «رویداد ایده تا متن شیطان ۲۵۰ ساله» با موضوع رویارویی ایران و آمریکا در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، هشتم و نهم بهمن در خانه هنرمندان اصفهان برگزار شد.

در این رویداد نویسندگان اصفهان گرد هم آمدند تا با بررسی ریشه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران به ویژه در حوادث اخیر کشور و بررسی تحرکات منطقه در سال‌های اخیر، بتوانند با روایت صحیح و قلم صریح خود به تصویر بکشند. این رویداد با حضور اساتید برجسته این حوزه در اصفهان برگزار شد.

در ابتدای این رویداد که با استقبال نویسندگان و اهل قلم اصفهان برگزار شد، به بحث و گفت‌وگو در رابطه با ایده‌ها و چگونگی پرداخت و روایت این مسئله سپری شد تا نویسندگان با دست باز و علم به مسیر پا در تبیین این موضوع بگذارند.

در این هم‌اندیشی و گفت‌وگوها، طرح‌های ابتدایی نوشته شد و مسیر کلی برای شروع کار مشخص شد.

در انتها مقرر شد، نویسندگان باتوجه به طرح‌ها و ایده‌های پرداخته شده، روایت‌های خود را به سرانجام برسانند و این روایت‌ها در قالب کتاب یا به صورت تک روایت منتشر شود.

کد خبر 944230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.