ایران به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است

امام جمعه مبارکه گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران با درایت رهبر معظم انقلاب و بصیرت و هوشیاری مردم به الگویی تمام عیار برای همه آزادیخواهان جهان تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام حسین رشیدیان امروز _جمعه دهم بهمن_ در خطبه‌های نماز جمعه مبارکه، با تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امام خمینی (ره) با کمک مردم، نخستین حکومت اسلامی را با سرنگونی حکومت طاغوتی پهلوی، پایه گذاری کرد.

وی با بیان اینکه نمونه و مشابه این انقلاب در هیچ جای دنیا وجود ندارد، ادامه داد: دهه فجر فرصت مناسبی برای تبیین دستاوردها و ارزش‌های والای نظام اسلامی است.

امام جمعه مبارکه افزود: مسئولان باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی از این ایام برای تببین اهداف والای حضرت امام (ره) و تنویر افکار عمومی به شکل مطلوب استفاده کنند.

حجت الاسلام رشیدیان با اشاره به اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به منطقه، خاطرنشان کرد: قدرت آمریکا در جهان رو به افول است و ترامپ جرات حمله گسترده به ایران را ندارد.

وی اضافه کرد: تحرکات آمریکا در منطقه نیز تنها دستاوردهای تبلیغاتی برای ترامپ دارد.

امام جمعه مبارکه گفت: ایران نیز به صراحت اعلام کرده که در صورت بروز کوچکترین خطایی توسط آمریکا، تمام پایگاه‌های این کشور در منطقه و حتی قلب رژیم غاصب صهیونیستی را هدف قرار خواهد دارد و انتقام سختی از آنان خواهد گرفت.

وی با اشاره به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: این اقدام اروپا در راستای جلب رضایت ترامپ صورت گرفته و برای ما بی ارزش است و هیچگونه وجاهت قانونی ندارد.

کد خبر 944194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.