۴۳ نفر از عوامل اصلی فراخوان به اغتشاشات اخیر در یزد دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان یزد از دستگیری ۴۳ نفر عوامل اصلی اعلام و انتشار فراخوان‌های گسترده در فضای مجازی در اغتشاشات اخیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار احمد نگهبان اظهار کرد: ۴۳ نفر از عوامل اصلی فراخوان به اغتشاشات اخیر در یزد توسط پلیس فتا و سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان یزد، دستگیر شدند.

وی افزود: پلیس با هرگونه فعالیت رسانه‌ای سازمان‌یافته در راستای تشویش اذهان عمومی و از بین بردن احساس امنیت مردم برخورد قانونی و قطعی خواهد کرد.

فرمانده انتظامی استان یزد با بیان اینکه این افراد تحت رصد اطلاعاتی پلیس قرار داشتند، گفت: هرگونه تلاش برای برهم‌زدن نظم عمومی در فضای مجازی با برخورد قاطع پلیس مواجه می‌شود.

وی به سایر افراد هشدار داد و گفت: هیچ‌کس تصور نکند می‌تواند از پشت صفحه تلفن همراه و با استفاده از فضای مجازی امنیت جامعه را تهدید کند. پلیس با هرگونه اقدام غیرقانونی بدون اغماض برخورد می‌کند.

کد خبر 944183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.