به گزارش خبرگزاری ایمنا، دو تیم فولاد و پرسپولیس در چارچوب رقابتهای فته هجدهم لیگ برتر امروز _ چهارشنبه هشتم بهمن _ از ساعت ۱۵ در ورزشگاه فولاد آرنا و با قضاوت پیام حیدری مقابل یکدیگر قرار گرفتند و جدال آنها با نتیجه سه بر یک به سود خوزستانیها به پایان رسید.
در این جدال ابتدا فولاد در دقیقه ۲۱ صاحب یک کرنر شد و اخسان محروقی با یک ضربه بغل پا شوت رزاقپور به سمت دروازه پرسپولیس را تبدیل به گل کرد و در نهایت نیمه نخست این تقابل به سود تیم میزبان به پاین رسید؛ در نیمه دوم پرسپولیس با هدف جبران نتیجه به میدان آمد و اگرچه همه چیز تا دقایق پایانی به سود فولاد دنبال میشد، اما شاگردان اوسمار در دقیقه ۸۹ توسط علیپور از روی نقطه پنالتی به گل رسیدند.
در شرایطی که به نظر میرسید این دیدار قرار است با تساوی یک بر یک به پایان برسد، فرشاد احمدزاده پاس گل رامین رضائیان را در دقیقه ۲+۹۰ تبدیل به گل کرد و یوسف مزرعه نیز سومین گل فولادی ها را در دقیقه ۵+۹۰ به ثمر رساند و در نهایت این دیدار با پیروزی تیم میزبان به پایان رسید.



نظر شما