دریادار سیاری: هر ماجراجویی دشمن آسیب‌های سنگین به او تحمیل می‌کند

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به نمایش قدرت نظامی آمریکا از طریق استقرار ناوهای هواپیمابر گفت: تجربه نشان داده است که در صورت هرگونه ماجراجویی، دشمن نیز آسیب‌های جدی و سنگینی متحمل خواهد شد و این واقعیت در محاسبات آنان لحاظ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دریادار حبیب‌الله سیاری امروز _چهارشنبه هشتم بهمن_ در حاشیه مراسم بزرگداشت دهمین سالگرد درگذشت مرحوم امیر سرلشکر محمد سلیمی، فرمانده پیشین کل ارتش، با اشاره به شرایط جنگ ترکیبی و شناختی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: وقتی دشمن از طریق اقدامات نظامی به نتیجه نمی‌رسد، به‌صورت مستمر در حوزه جنگ نرم و جنگ ترکیبی فشار وارد می‌کند، اما ما در این زمینه ناپخته نیستیم. مسئولان کشور و مردم ما با مفاهیم جنگ نرم، جنگ ترکیبی و جنگ شناختی آشنا هستند و می‌دانند راهکار مقابله با ترفندهای دشمن در شرایط فعلی، اتحاد، انسجام، هماهنگی، همدلی و پشتیبانی متقابل است.

وی افزود: دشمن به‌دنبال شکستن این اتحاد است، اما مردم ما همواره به‌موقع ترفندهای دشمن را خنثی کرده‌اند. نمونه روشن آن حضور پرشور مردم در مراسم ۲۲ دی بود که ترفند دشمن را ناکام گذاشت. پس از جنگ دوازده‌روزه نیز مردم با حضور در صحنه، همین روحیه را به نمایش گذاشتند. دشمن تلاش دارد این انسجام و همدلی را بر هم بزند که موفق نخواهد شد، چراکه مردم ایران آگاه و با بصیرت هستند و دشمن خود را به‌خوبی می‌شناسند.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش درباره نمایش قدرت نظامی آمریکا از طریق استقرار ناوهای هواپیمابر گفت: آمریکا از سال ۵۹ به‌دنبال اجرای دیپلماسی ناوچه‌های توپ‌دار بوده است. آن‌ها تلاش می‌کنند با استقرار ناوهای بزرگ و تجهیزات گسترده، طرف مقابل را بترسانند و القا کنند که می‌توانند آسیب وارد کنند.

دریادار سیاری با یادآوری فرمایش تاریخی حضرت امام خمینی (ره) تصریح کرد: آن‌ها می‌خواهند با این اقدامات تحکم کنند، اما ما یک درس بزرگ از امام راحل داریم. زمانی که ایشان مطلع شدند یک ناو آمریکایی وارد خلیج فارس شده است، فرمودند اگر من آنجا بودم با همین نعلین خود او را می‌زدم. این جمله معنای عمیقی دارد و نشان می‌دهد که نباید از قدرت‌های پوشالی هراس داشت.

وی ادامه داد: اینکه آن‌ها نمایش می‌دهند یک ناوگان آمد و بعد ناوگان دیگری اضافه شد، نباید ما را دچار محاسبه غلط کند. اگر اتفاقی رخ دهد، مطمئن باشید آن‌ها نیز آسیب خواهند دید و این آسیب، سنگین خواهد بود.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به تجربیات دوران دفاع مقدس و تحولات اخیر افزود: نباید تصور کنیم که دشمن تنها به‌دلیل تجهیزات پیشرفته دست بالا را دارد. مگر در هشت سال دفاع مقدس، همه امکانات در اختیار دشمن ما نبود؟ با این حال، ما نیز دارایی‌هایی داریم که آن‌ها بدون آن هستند؛ از جمله ایمان، اعتقاد، ابتکار، خلاقیت و توانمندی‌هایی که در هشت سال دفاع مقدس و در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه به‌روشنی به نمایش گذاشته شد.

دریادار سیاری تصریح کرد: ما نیز توان وارد کردن آسیب به دشمن را داریم و دشمن به‌خوبی از این موضوع آگاه است و به‌یقین در محاسبات خود در نظر می‌گیرد که هرگونه ماجراجویی با هزینه‌های سنگین برای او همراه خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از تمامیت ارضی، استقلال و نظام جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد و با تمام توان به انجام مأموریت‌های خود پایبند است. ارتش امیدوار است، همانند دوران دفاع مقدس، از پشتیبانی همه‌جانبه مردم برخوردار باشد؛ چراکه بدون حضور مردم در صحنه، ایستادگی در برابر دشمن ممکن نیست.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش افزود: ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره آماده مقابله با هرگونه تهدید است و برای ما تفاوتی ندارد که تهدید از زمین، دریا یا هوا باشد؛ چراکه ایستاده‌ایم و خواهیم ایستاد.

منبع: فارس

کد خبر 943621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.