اجرای حکم ۴۳۴ پرونده در دیوان محاسبات طی سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴

در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴، ۴۳۴ پرونده در دیوان محاسبات با حکم قطعی یا غیرقطعی مختومه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دیوان محاسبات کشور، هیئت‌های مستشاری طی سال ۱۴۰۳ در ۲۳۶ پرونده و در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ در ۱۵۶ پرونده رای محکومیت (غیرقطعی) صادر کردند. در محکمه تجدیدنظر نیز طی سال ۱۴۰۳ در ۱۰۳ پرونده و در ۱۰ ماه ابتدای سال ۱۴۰۴ در ۱۳۷ پرونده، محکومیت صادر شد.

در این مدت در مجموع، حکم ۴۳۴ پرونده توسط اجرای احکام دادسرا به‌طور کامل اجرا شده که شامل انفصال دائم یا موقت از خدمات دولتی، استرداد یا جبران مبالغ محکومیت، کسر از حقوق، توبیخ کتبی با درج در پرونده بوده و ۶۲ پرونده با ماهیت جرائم عمومی و جنبه کیفری در اجرای ماده ۲۵ قانون دیوان محاسبات به دستگاه قضائی ارجاع شده است.

تداخلات و هم‌پوشانی بعضی قوانین و استناد به مصوبات خارج از مجلس، در عمل موجب خروج برخی موارد انحراف و بی‌انضباطی مالی از دایره رسیدگی شده و نظارت را تضعیف کرده است.

کد خبر 943105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.