خسارت‌ اغتشاشات اخیر از اغتشاشگران و حامیان آن‌ها گرفته خواهد شد

دادستان کل کشور گفت: دادستان‌های سراسر کشور با اقتدار به این موضوع ورود کرده و با کمک مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در حال برآورد خسارت‌های وارد شده هستند و به‌طور قطع این خسارت‌ها از اغتشاشگران و حامیان آن‌ها دریافت خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه، بیست‌وچهارمین جلسه شورای معاونین دادستانی کل کشور، صبح امروز به ریاست حجت‌الاسلام محمد موحدی دادستان کل کشور و با حضور معاونین دادستانی کل کشور برگزار شد.

موحدی در این نشست ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: آنچه امروز به‌روشنی مشاهده می‌شود، ناکامی مستمر دشمنان در برابر جمهوری اسلامی ایران است.

وی اعلام کرد: استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با سناریوهای مختلف در پی ضربه زدن به نظام بوده، اما اراده الهی بر تحقق اهداف این انقلاب قرار گرفته است.

دادستان کل کشور با اشاره به جنگ تحمیلی ۸ ساله و حوادث سال‌های اخیر افزود: دشمن نه در جنگ نظامی، نه در تحریم‌ها و نه در فتنه‌های داخلی به اهداف خود نرسیده است. امروز ایران اسلامی به چنان سطحی از اقتدار رسیده که توان بازدارندگی آن، حتی دشمنان را شگفت‌زده کرده و معادلات منطقه‌ای را تغییر داده است.

موحدی با اشاره به تلاش‌های رسانه‌ای دشمن تصریح کرد: پس از ناکامی در میدان عمل، دشمن به جنگ روانی و رسانه‌ای روی آورده و با فضاسازی، سیاه‌نمایی و اعلام آمارهای دروغین به‌دنبال مجرم‌سازی جمهوری اسلامی است؛ در حالی که واقعیت‌های میدانی خلاف این ادعاها را ثابت می‌کند.

وی با یادآوری سرنوشت کشورهایی همچون عراق، لیبی و سودان گفت: پیاده‌نظامان داخلی و خارجی دشمنان بدانند که تجربه این کشورها نشان می‌دهد تسلیم در برابر آمریکا نه‌تنها امنیت نمی‌آورد، بلکه منجر به اشغال، غارت منابع و بی‌ثباتی می‌شود، جمهوری اسلامی با ایستادگی، عزت و استقلال خود را حفظ کرده است.

دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود نقش فضای مجازی را مهم دانست و بر لزوم مدیریت هوشمندانه آن تأکید کرد و گفت: پیام‌رسان‌های داخلی پیشرفت‌های خوبی داشته‌اند و باید با حمایت و ایده‌پردازی، تقویت شوند تا به ابزار مؤثر تبیین و آگاهی‌بخشی تبدیل شوند.

موحدی با تأکید بر مسئولیت همه دستگاه‌ها خاطرنشان کرد: همه مسئولان باید در میدان و پاسخگو باشند و از حقوق مردم، نظام و اسلام دفاع کنند.

وی با اشاره به اینکه دادستانی کل با جدیت به بخش‌هایی از خسارت‌های وارده به بیت‌المال در فتنه اخیر از باب حقوق عامه تاکید دارد، گفت: دادستان‌های سراسر کشور با اقتدار به این موضوع ورود کرده و با کمک مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در حال برآورد خسارت‌های وارد شده هستند و به‌یقین این خسارت‌ها از اغتشاشگران و حامیان آن‌ها دریافت خواهد شد.

در ادامه این نشست، هر یک از معاونان دادستان کل کشور با ارائه گزارش‌هایی به تشریح آخرین اقدامات، برنامه‌ها و اخبار مرتبط با حوزه مسئولیت خود پرداختند و بر ضرورت هماهنگی و اقدام منسجم تأکید شد.

کد خبر 942917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.