تشدید اقدامات راهداری سیستان و بلوچستان هم‌زمان با پیش‌بینی ناپایداری جوی

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان از آماده‌باش ۱۴ گشت راهداری و ۵۴ نفر نیروی راهدار به همراه ۲۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین در محورهای مواصلاتی استان در پی پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی و وقوع سامانه بارشی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان، شهرام مبارکی با اشاره به اطلاعیه‌های صادرشده از سوی هواشناسی استان اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی از بعدازظهر امروز، یکشنبه پنجم بهمن تا شب دوشنبه ششم بهمن و احتمال وقوع بارش‌های رگباری و وزش باد در برخی محورهای استان، تمهیدات لازم برای حفظ ایمنی تردد جاده‌ای گرفته شده است.

وی افزود: در همین راستا، ۲۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری به همراه ۵۴ نفر نیروی راهدار در قالب ۱۴ گشت راهداری در محورهای مواصلاتی استان مستقر خواهند شد تا در صورت بروز هرگونه مشکل ناشی از شرایط جوی، اقدامات لازم در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد: با توجه به احتمال آب‌گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، لغزندگی جاده‌ها و کاهش دید، نیروهای راهداری به‌صورت مستمر وضعیت راه‌ها را رصد کرده و آمادگی لازم برای پاک‌سازی محورها، رفع آب‌گرفتگی‌های احتمالی و تأمین ایمنی تردد کاربران جاده‌ای وجود دارد.

مبارکی در پایان از رانندگان و کاربران جاده‌ای خواست ضمن توجه به هشدارهای هواشناسی و اطلاعیه‌های راهداری، پیش از سفر از آخرین وضعیت راه‌ها از طریق سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها اطلاع حاصل کرده و با احتیاط کامل در محورهای استان تردد کنند.

کد خبر 942881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.