قوه قضائیه با فتنه‌گران اقتصادی و امنیتی برخورد کند

امام جمعه قزوین گفت: گروهی دیگر از فتنه‌گران، همان فتنه‌گران اقتصادی و امنیتی هستند که با ایادی و استکبار همکاری کردند و جان مردم را به خطر انداختند و ما از قوه قضائیه می‌خواهیم با آنان قاطعانه برخورد کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله حسین مظفری ظهر امروز _جمعه سوم بهمن_ در خطبه‌های نماز جمعه قزوین با اشاره به نقش رئیس‌جمهور آمریکا در آشوب‌های اخیر کشور اظهار کرد: ترامپ ملعون با یاوه گویی‌هایش به خیال خودذش مقام معظم رهبری را تهدید کرد که به طور قطع مردم مومن و انقلابی ما به موقع پاسخ این گستاخی‌ها را خواهد داد.

وی به تکرار جاهلیت‌های نوین در لباس‌های امروزی، بر ظرفیت اسلام برای تبدیل جامعه کنونی به جامعه‌ای ایمانی تاکید کرد و افزود: نسبت فتنه‌های خارجی هشدار می دهیم و بر ضرورت ایستادگی در برابر استکبار تا نابودی کامل آن تاکید داریم.

خطیب جمعه قزوین با یادآوری دوران جاهلیت صدر اسلام گفت: در آن زمان با وجود قرار داشتن در بدترین زمان‌ها و میان بدترین مردم جامعه‌ای ایمانی توانست شکل بگیرد و شخصیت‌هایی چون سلمان، مقداد و ابوذر تربیت شدند.

آیت‌الله مظفری با تاکید بر ظرفیت اسلام برای هدایت جامعه کنونی اضافه کرد: اسلام این ظرفیت را دارد که جامعه امروزی را به یک جامعه ایمانی تبدیل کند و دست مردم این زمانه را بگیرد و آنها را به سرمنزل سعادت و مقصود برساند.

وی ادامه داد: با استناد به آموزه‌های دینی امروز نیز «جامعه ایمانی» می‌تواند بر تمام شیطنت‌های گفتاری غلبه کند و ما نیازمند تقویت ایمان خود هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: امروز مردم غیور و ولایی ما، سپاهیان دلیر، ارتش مقتدر و همه دلدادگان جبهه مقاومت در سراسر جهان موضع ایران را قاطعانه اعلام می‌کنند، ما تا محو و نابودی جبهه استکبار به ویژه آمریکا و اسراییل جنایتکار دست از مبارزه برنخواهیم داشت.

آیت‌الله مظفری با تاکید بر شکستن کمر فتنه‌گران که در راس آن آمریکای جنایتکار و اسراییل خبیث و خون‌آشام قرار دارد، افزود: مصداق دیگر فتنه‌گران، فتنه‌گران داخلی هستند که سلاح گرم و سرد به دست گرفته و به جان مردم بیگناه افتادند و جانشان را گرفتند.

وی ادامه داد: گروهی دیگر از فتنه‌گران، همان فتنه‌گران اقتصادی و امنیتی هستند که با ایادی و استکبار همکاری کردند و جان مردم را به خطر انداختند و ما از قوه قضاییه می‌خواهیم با آنان قاطعانه برخورد کند.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید با مسئولانی که در حوادث اخیر کوتاهی کردند، برخورد قاطعانه شود، گفت: در این بین مسئولانی از بسیج، سپاه و نیروی انتظامی هم بودند که تا پای جان دفاع کردند و جان خود را فدای مردم و نظام کردند.

آیت‌الله مظفری اضافه کرد. در شهر قزوین طی حوادث گذشته ده شهید امنیت تقدیم نظام شد و ۶۰ نفر هم مردمی بودند که جان خود را از دست دادند.

وی ادامه داد: تعدادی از معترضان بودند که نه صلاحی در دست داشتند و نه همراهی با تروریست‌ها داشتند، اما جانشان را از دست دادند که رهبری با نگاه رفیع خود خواستند تا این افراد جزو شهدای مردمی باشند و بر همه ما وظیفه است که به خانواده این افراد سرکشی کنیم.

کد خبر 942400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.