بدون مسیرهای جایگزین ترافیک شهر قزوین فلج می‌شود

عضو شورای اسلامی شهر قزوین با تأکید بر لزوم تعریف مسیرهای راهبردی جایگزین برای مدیریت بحران‌های ترافیکی گفت: با توجه به شرایط موجود اگر خدایی نکرده مسیر اصلی بسته شود، بدون مسیرهای جایگزین استراتژیک ترافیک شهر فلج می‌شود و بنابراین مدیران ارشد باید از هم‌اکنون برای این موضوع تدبیر کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، ولی چگینی عصر امروز _پنج‌شنبه دوم بهمن_ در جلسه بررسی لایحه بودجه پیشنهادی شهرداری در سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: توجه جدی به مسیرهای جایگزین استراتژیک در حوزه ترافیک ضرورت دارد.

وی با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل، بر لزوم تعریف مسیرهای جایگزین استراتژیک تأکید کرد و افزود: برای مثال اگر در اتوبان زنجان-قزوین حادثه‌ای رخ دهد، ما نیازمند یک مسیر جایگزین هستیم.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین ترافیک سنگین چهارراه نسیم‌شمال و معابر اطراف آن را یادآور شد و گفت: اتصال پل امام علی به ناصرآباد می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در کاهش این ترافیک داشته باشد و همزمان به عنوان یک مسیر جایگزین استراتژیک عمل کند.

چگینی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود و احتمالات آینده، اگر خدایی نکرده مسیر اصلی بسته شود، نداشتن مسیر جایگزین چالش بسیار بزرگی برای شهر خواهد بود و بدون مسیرهای جایگزین استراتژیک ترافیک شهر فلج می‌شود و بنابراین مدیران ارشد باید از هم‌اکنون برای این موضوع تدبیر کنند.

وی با انتقاد از عملکرد چهار سال گذشته در حوزه جذب سرمایه‌گذاری ادامه داد: متاسفانه اتفاقات خوبی که باید می‌افتاد، در این حوزه رقم نخورده است، اگرچه چند قرارداد انجام شده، اما شهر قزوین ظرفیتی بسیار بالاتر از این‌ها دارد.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین تاکید کرد: با توجه به شرایط مالی شهرداری‌ها لازم است از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه سرمایه‌گذاری و تعریف پروژه‌ها نهایت استفاده را ببریم.

چگینی نیروی انسانی را سرمایه اصلی هر سازمانی دانست و افزود: نیروی انسانی، موتور محرکه سازمان بزرگی مانند شهرداری است لذا با توجه به وضعیت اقتصادی در بودجه سال آینده، رفاهیات نیروها به صورت جدی و با افزایش ویژه‌ای باید در نظر گرفته شود و نگاه ویژه‌ای به این حوزه معطوف شود.

وی با اشاره به دیگر حوزه‌های نیازمند توجه در بودجه گفت: اختصاص بودجه قابل قبول برای هوشمندسازی و کاهش تردد ارباب رجوع، اجرای پروژه‌های مشترک با دستگاه‌هایی مانند راه و شهرسازی و آموزش و پرورش برای ایجاد هم‌افزایی و ارائه خدمات بهتر و ارتقای خدمات بهداشت و درمان از دیگر مواردی هستند که باید در بودجه 1405 شهرداری لحاظ شوند.

این عضو شورای شهر قزوین همچنین با تأکید بر لزوم توجه به حوزه گردشگری فراتر از هرگونه شعار در بودجه سال آتی شهرداری ادامه داد: قزوین ظرفیت‌های بی‌نظیری در حوزه گردشگری دارد و باید از ظرفیت بخش خصوصی در این حوزه استفاده کنیم.

کد خبر 942279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.