خدمت صادقانه تنها راه قدردانی از بصیرت مردم است

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر بصیرت و همراهی مردم مناطق کم‌برخوردار گفت: قدردانی از این مردم باید با اقدام عملی و ارائه خدمات واقعی جبران شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، محمد امیر امروز _پنجشنبه دوم بهمن_ در آیین معارفه شهردار اهواز اظهار کرد: کشور ما با سایر کشورها متفاوت است و مسئولان وظیفه دارند عملکرد خود را بر اساس مطالبات واقعی مردم تنظیم کنند.

وی با اشاره به حوادث و اتفاقات دی افزود: مردم در آن مقطع با بصیرت مثال‌زدنی صف خود را از صف دشمنان جدا کردند و این بزرگی و آگاهی ملت قابل تقدیر است، اما این قدردانی تنها با حرف، تشکر و کلمات زیبا جبران نمی‌شود.

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس ادامه داد: در مناطق مختلف اهواز از جمله ملاشیه و کوی علوی حتی یک سنگ پرتاب نشد و این موضوع نشان‌دهنده عمق وفاداری مردم این مناطق است، این محله‌ها بیش از هر چیز به فرصت، انرژی و توجه عملی نیاز دارند.

امیر با بیان اینکه فرصت مناسبی برای خدمت‌رسانی وجود دارد، تصریح کرد: می‌توان با همت، همدلی و برنامه‌ریزی دقیق از آن به بهترین شکل برای خدمت به مردم استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: امروز همه ما باید در کنار ملت و همراه مردم باشیم و آن را به فرصتی برای ارائه خدمات مؤثر تبدیل کنیم؛ چراکه اگر این کار به‌درستی انجام شود، می‌توان گفت که دین خود را به مردم فهیم و بصیر اهواز ادا کرده‌ایم.

نماینده مردم اهواز در مجلس تاکید کرد: امید است با تلاش جمعی و عزم جدی مسئولان، آینده‌ای روشن برای شهر اهواز رقم بخورد و مسیر توسعه با گام‌های محکم‌تری ادامه پیدا کند.

کد خبر 942229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.