انجام ۱۱ هزار و ۲۴۰ کیلومتر باند عملیات برف‌روبی در محورهای کرمانشاه

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه از اجرای عملیات برف‌روبی در محورهای اصلی و روستایی استان خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱ هزار و ۲۴۰ کیلومتر باند از راه‌های استان برف‌روبی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی سلیمی با اشاره به بارش‌های اخیر اظهار کرد: در مجموع ۹۶۶۰ کیلومتر باند از محورهای اصلی استان و ۱۵۸۰ کیلومتر باند از راه‌های روستایی تحت عملیات برف‌روبی قرار گرفت.

وی افزود: عملیات برف‌روبی راه‌های روستایی در قالب ۶۸ محور و با هدف برقراری دسترسی برای ۵۲۵ روستا انجام شد تا تردد ساکنان این مناطق بدون مشکل ادامه داشته باشد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه این عملیات با مشارکت گسترده نیروهای راهداری انجام شد، تصریح کرد: در مجموع ۳۷۲ راهدار به همراه ۲۶۳ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در محورهای مواصلاتی استان به‌کارگیری شدند.

سلیمی گفت: به منظور افزایش ایمنی و جلوگیری از یخ‌زدگی سطح راه‌ها، پنج هزار و ۲۷۴ تن مخلوط ماسه و نمک در محورهای برف‌گیر استان مصرف شد.

وی ادامه داد: در جریان این عملیات، راهداران به ۱۲۳ دستگاه خودروی گرفتار در برف امدادرسانی کردند و همچنین ۳۶ مقطع ریزش‌برداری پاک‌سازی شد تا از انسداد مسیرها جلوگیری شود.

کد خبر 942167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.