ساماندهی ۲۷۶ محله در ایلام در طرح مدیریت محله‌محور

استاندار ایلام با اشاره به اهمیت مدیریت محله‌محور به عنوان یکی از برنامه‌های مهم دولت چهاردهم گفت: ۲۷۶ محله در راستای مدیریت محله‌محور ساماندهی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، احمد کرمی امشب_ چهارشنبه یکم بهمن_ در جلسه شورای اجتماعی استان ایلام اظهار کرد: ۳۱ جلسه شورای راهبری برگزار شده و ۲۷۶ محله در استان در راستای طرح مدیریت محله‌محور ساماندهی شده‌اند.

وی افزود: سند تشکیل و توسعه محلات در سه فاز عملیاتی ابلاغ شده است و اساتید دانشگاه نیز حمایت علمی و محتوایی از این ابلاغیه‌ها را بر عهده دارند.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه در هر محله، ۱۸ نفر سازمان‌دهی خواهند شد، گفت: فرایند کیفیت‌سنجی و ارزیابی نیز مورد توجه قرار خواهد گرفت.

ساماندهی ۲۷۶ محله در ایلام در طرح مدیریت محله‌محور

کرمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروزه مسائل توسعه پایدار در جهان بر مبنای توسعه جهانی است و طبیعت نباید تنها به عنوان یک سفره برای مصرف انسان تلقی شود، همه ما جزئی از این طبیعت هستیم و این باور باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی گفت: تا پایان سال‌جاری، نه و نیم میلیارد دلار ارز از محل فروش نفت و هشت و نیم میلیارد دلار ارز حاصل از دیگر منابع به دست خواهد آمد و آثار مثبت این اقدامات در آینده مشهود خواهد بود.

استاندار ایلام با تاکید بر مشارکت مردم در مدیریت محله‌ای و با اشاره به ظرفیت‌های موجود در دستگاه‌ها و توانمندی پرسنل در حفاظت از زاگرس و جنگل‌های آن تصریح کرد: در مرحله نخست، معقوله پیشگیری از آسیب‌ها اهمیت بسزایی دارد.

کد خبر 942112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.