اقدام بی‌نظیر جشنواره عمار بخاطر استمرار ۱۴ ساله بخش «نماهنگ»

داور بخش «نماهنگ» شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: جشنواره عمار در بخش نماهنگ ۱۴ دوره بلا انقطاع جایزه نماهنگ برگزار کرده است که این اتفاق در کشور بی‌نظیر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم عمار درحالی امسال به دبیری مرضیه هاشمی در تهران و سراسر کشور کارش را آغاز خواهد کرد که در بخش «نماهنگ»، محسن صفایی‌فرد، مهدیار عقابی و محمدمهدی سیار به‌عنوان داوران این بخش معرفی شدند و به داوری آثار خواهند پرداخت.

محسن صفایی‌فرد داور بخش «نماهنگ» شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: جشنواره عمار در بخش نماهنگ ۱۴ دوره بلا انقطاع جایزه نماهنگ برگزار کرده است که این اتفاق تقریبا در کشور بی‌نظیر است.

وی درخصوص سطح کیفی آثار این بخش افزود: آثار بخش نماهنگ جشنواره عمار در یک رقابت تنگاتنگی با هم بودند و ممتازسازی آن‌ها از همدیگر کار را دشوار می‌کرد.

همچنین مهدیار عقابی درخصوص چگونگی ارتقا کیفیت آثار این بخش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: برای بهتر شدن کیفیت باید خلاقیتمان را همواره حفظ کنیم و ارتقا دهیم چراکه انتقال حس،می‌تواند مهمترین ویژگی یک نماهنگ می‌تواند که اغلب در این زمینه آثار فاقد انتقال حس می‌شوند.

این داور بخش «نماهنگ» شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در توصیه‌ای به هنرمندان گفت: هنرمند باید از ساحت مدیریت فرهنگی فاصله بگیرد و کاری که فکر می‌کند صحیح است را انجام دهد.

گفتنی است؛ شانزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار از ۲ تا نهم بهمن‌ماه با ۵ نوبت اکران در سینمابهمن تهران و اکران‌های مردمی فیلم‌های منتخب (در هه شهرها و روستاهای کشور بصورت حضوری و مجازی) برگزار می‌شود.

کد خبر 942048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.