ابوالفضل محبان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی با اشاره به بارش برف، کولاک و انسداد برخی محورهای مواصلاتی استان، اظهار کرد: از آغاز بارش برف در استان عملیات امدادرسانی آغاز و تاکنون، نجاتگران هلالاحمر استان در مجموع سه شهرستان بجنورد، اسفراین و فاروج به بیش از ۴۵۰ نفر از افراد گرفتار در برف و کولاک امدادرسانی کردند.
وی افزود: در این مدت، ۲۹ تیم عملیاتی جمعیت هلالاحمر خراسان شمالی در محورهای مختلف استان بهکارگیری شدند که طی این عملیاتها بیش از ۱۳۶ دستگاه خودرو رهاسازی شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی بیان کرد: ۴۴ نفر از مسافران گرفتار در برف و کولاک توسط تیم های امدادونجات جمعیت هلال احمر اسکان اضطراری داده شدند و اقلام اضطراری شامل پتو، تغذیه اضطراری بین آنها توزیع شد.
وی با اشاره به پاسخگویی شماره ۱۱۲ در طول شبانهروز تأکید کرد: تمام تیمهای عملیاتی جمعیت هلالاحمر خراسان شمالی تا پایداری کامل شرایط جوی، در حالت آمادهباش قرار دارند.



نظر شما