واکنش سفیر ایران به بیانیه مجمع داووس درباره  شرکت نکردن عراقچی

سفیر ایران در سوئیس در واکنش به اقدام مجمع جهانی اقتصاد (داووس) در رابطه با شرکت «سیدعباس عراقچی» در اجلاس امسال گفت: هدف آنها جلوگیری از رسیدن صدای ایران به مخاطبان جهانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمود بریمانی امروز_ دوشنبه بیست‌ونهم دی‌_ در پاسخ به سؤالی در خصوص اعلام دبیرخانه مجمع جهانی اقتصاد (داووس) مبنی بر شرکت نکردن سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست امسال این مجمع اظهار کرد: این اقدام ناموجه متولیان مجمع جهانی اقتصاد که بدون شک تحت فشار و اعمال نفوذ مشهود جریان‌های ضد ایرانی و رادیکال آمریکایی - صهیونیستی اتخاذ شده است، نشان‌دهنده واهمه آنها از رسیدن صدای ایران به مخاطبان بین‌المللی است.

وی افزود: این اقدام هیچ توجیهی ندارد و کاملاً مغایر با عرف و نزاکت بین‌المللی است و باعث لطمه به اعتبار مجمع جهانی اقتصاد می‌شود.

سفیر ایران در برن خاطرنشان کرد: این اقدام همچنین اعتبار سوئیس به‌عنوان کشوری با سابقه بی‌طرفی و تلاش برای دیپلماسی را زیر سؤال می‌برد.

کد خبر 941539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.