اعتبار مناسبی برای بافت تاریخی در بودجه ۱۴۰۵ دیده شود

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در بودجه ۱۴۰۵ شهرداری اصفهان باید اعتبار مناسبی برای حوزه بافت تاریخی درنظر گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول میرباقری امروز _یکشنبه بیست‌وهشتم دی_ در نطق میان دستور دویست و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با تبریک عید مبعث اظهار کرد: متأسفانه در این عید بزرگ هیچ برنامه‌ای را در شهر شاهد نبودیم و شهر در سکوت بود؛ ای کاش که حداقل یک جشن شهری به مناسبت این عید برپا می‌شد و این روز چنین مظلومانه نمی‌گذشت.

وی افزود: مردم ایران یک بار دیگر اثبات کردند که از امت پیامبر در صدر اسلام با بصیرت‌تر هستند، شاهد بودیم بزرگ‌ترین عملیات تروریستی علیه ایران با هوشیاری مردم برچیده شد و جای تقدیر از مردم دارد که به‌رغم مشکلات اقتصادی، اصل نظام، انقلاب اسلامی و ایران را فراموش نمی‌کنند، بنابراین ما مسئولان باید قدرشناس مردم باشیم و تا نفس داریم به آنان خدمت کنیم.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام شهری گفت: به جای آغاز پروژه‌های جدید، پروژه‌های نیمه تمامی که مشکلات عدیده ترافیکی ایجاد کرده است باید تمام شود؛ پروژه‌های شهید رئیسی و فخری زاده از جمله این‌ها است که امیدواریم تا عید راه‌های اصلی آن باز شود تا ترافیک برطرف گردد و سپس سایر موارد مانند پل‌ها احداث شود.

میرباقری گفت: سال جاری آغاز نوروز با پایان ماه مبارک رمضان همراه است و امیدواریم با حضور گردشگران و مسافران در شهر نوروز خوبی را شاهد باشیم.

وی با اشاره به توقف فعالیت در برخی پروژه‌های شهری بیان کرد: فعالیت در پروژه باباقاسم و گذر هارونیه مقداری کمرنگ شده و هفته‌هاست تعطیل شده‌اند؛ تزریق نقدینگی به فعال شدن مجدد این پروژه‌ها می‌تواند کمک کند تا در آستانه نوروز شاهد تکمیل آن‌ها باشیم.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: نباید از پروژه‌های محلات نیز غافل بمانیم. اقدامی که می‌تواند یک ماهه به سرانجام برسد ماه‌ها به طول می‌انجامد و به این ترتیب کاهش سرعت کار حلاوت آن را برای مردم کم می‌کند.

میرباقری گفت: سال جاری شاهد بودیم که پس از سال‌ها برای نخستین بار در تاریخ شهرداری اصفهان، مجموعه‌ای برای اعتلا، سیاست‌گذاری و احیای بافت تاریخی شکل گرفت و در سه ماه فعالیت این اداره اتفاقات خوبی صورت گرفته است؛ درخواست من این است که سال آینده بودجه کافی برای حوزه ناحیه تاریخی در نظر گرفته شود تا به دنبال آن مشکلات مردم در بافت تاریخی پیگیری و حل شود.

وی تاکید کرد: معتقدیم این نهال که در دوره ششم مدیریت شهری شکل گرفت را باید تقویت کرد تا یادگاری خوبی از این دوره داشته باشیم.

کد خبر 941205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.