به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری، مهدی یونسیرستمی در جلسه کارگروه شورای آرد و نان استان با بیان اینکه، نان مهمترین بخش غذایی ما مازندرانیهاست، اظهار کرد: نان همیشه برای ما یک قداست خاصی داشت و همه افرادی هم که برای تهیه نان زحمت میکشند هم برای ما مقدس هستند.
وی با اشاره به اینکه محموله ۳۰ هزار تنی گندم از قزاقستان وارد مازندران شده است، افزود: نخستین کشتی ۶۰ هزار تنی به وزن حدود ۵۵۰۰ تن به زودی وارد بندر امیرآباد خواهد شد.
استاندار مازندران با بیان اینکه از ابتدای سال حدوداً مقدار ۲۷۳ هزار تن گندم از ۱۰ استان وارد استان مازندران شده است، گفت: برای دی تاکنون ۳۸ هزار تن گندم از سایر استانها دریافت شده است.
یونسیرستمی با تاکید بر اینکه آرد فوقالعاده نیز برای برخی شهرستانهای استان در نظر گرفته شده است تا هیچگونه کسری را در شهرستانها شاهد نبودیم، اظهار داشت: برای بیش از یک ماه کمک هزینه نانوایان برای آنها واریز شده است؛ نانوایان بهعنوان سربازان کشور، خدمت کردند و همراهی کردند و پا به کار بودند.
وی با بیان اینکه در سالجاری بیشترین گندم وارداتی را به استان مازندران داشتیم، مطرح کرد: ۷۰ درصد گندم موجودی استان گندم وارداتی از قزاقستان است و ما استان گندم پذیری هستیم.
استاندار مازندران با اشاره به ثبت مجوزهای جدید نانواییها گفت: برای مجوز جدید نانواییها آمایش درستی در محلهها، شهرها انجام بگیرد و بر اساس محله و برای آسایش مردم باید مجوز نانوایی بدهیم.
یونسیرستمی تاکید کرد: درباره مسئله آرد و کیفیت آنها نظارتها باید بیشتر شود و گزارش روزانه از عوامل و کارشناسان گرفته شود.
وی با بیان اینکه، درجهبندی نانواییها زمینه خوبی برای تشویق سایر نانواییها خواهد بود، افزود: اگر درجهبندیها واقعی باشد تشویقیهایی نیز صورت میگیرد.
مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم که برق و گاز هیچ نانوایی قطع نشود، یادآور شد: فقط ۴۰ درصد نانواییهای ما دارای موتور برق هستند.
وی از تخصیص وامهایی به نانواییها برای خرید موتور برق خبر داد و گفت: خیلی از این افراد تصحیلات دریافت کرده بودند قبلاً، اما موتور برق خریداری نکردند، ۱۰۰ میلیارد برای خرید موتور برق اختصاص داده شده است که تاکنون ۳۰۰ دستگاه موتور برق در سطح استان توزیع شده است.



نظر شما