کشف یک قبضه سلاح وینچیستر و کلت از تروریست‌های مسلح در یزد

دادستان عمومی و انقلاب استان یزد گفت: از تروریست‌های مسلح و اغتشاش گران در یزد یک قبضه سلاح وینچیستر و کلت، تعدادی فشنگ و سلاح سرد کشف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، مهدی حسن‌پور اظهار کرد: یک قبضه سلاح وینچیستر با ۶ عدد فشنگ، یک قبضه سلاح کلت با ۱۴ عدد فشنگ، ۲ عدد خشاب، دوربین شکاری، وسایل شعارنویسی و دو عدد سلاح سرد و چاقو از اغتشاش گران و مخلان نظم و امنیت در جامعه کشف و ضبط شد.

وی با بیان اینکه اعتراض با اغتشاش متفاوت است افزود: در روزهای اخیر همه مردم از استان‌های کشور متوجه شدند که حوادث اخیر اعتراض نبود، بلکه اغتشاش و به آشوب کشیدن جامعه بود.

دادستان عمومی و انقلاب استان یزد گفت: قانون گذار هیچ مماشاتی در قبال این افراد نخواهد داشت و برخورد قاطع دستگاه قضا از مطالبات جدی مردم به شمار می‌رود.

حسن‌پور ادامه داد: در روزهای اخیر دستگاه‌های حاکمیتی و امنیتی به خوبی نقش خود را ایفا کردند و مردم در تجمعات خود نشان دادند که مطالبه جدی آنها تأمین امنیت است و نظام نیز با قاطعیت با تروریست‌ها و مخلان نظم و امنیت برخورد خواهد کرد.

وی بیان کرد: دشمن از ماه‌ها قبل در حال برنامه‌ریزی برای برهم زدن امنیت و آرامش جامعه بود و در این خصوص در بستر فضای مجازی تجمعاتی را سازماندهی کردند و جوانانی را به اسم اعتراض به صحنه آوردند و تبدیل به اغتشاش کردند.

دادستان عمومی و انقلاب استان یزد با اشاره به اینکه خدشه دار کردن امنیت و آسایش مردم از اهداف شوم این افراد بود گفت: متأسفانه این افراد به اموال عمومی و اموال خصوصی و جان مردم را ضربه زدند.

حسن‌پور با بیان اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره برای برقراری حفظ جان و مال مردم تلاش کرده است افزود: امنیت کنونی ما به بهای خون هزاران شهید به دست آمده است.

کد خبر 940351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.