استفاده از پنل‌های خورشیدی در منطقه ۲ اصفهان برای حرکت به سمت توسعه پایدار

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان گفت: در راستای سیاست‌های کلان شهرداری این کلان‌شهر برای کاهش مصرف برق و حرکت به سمت توسعه پایدار، ساختمان شهرداری و ساختمان خدمات شهری منطقه ۲ مجهز به پنل‌های خورشیدی شده است.

محمدرضا طبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: ۴۳ شهر در دنیا به سمت استفاده کامل از انرژی خورشیدی رفته‌اند و اصفهان می‌تواند با سرعت این مسیر را دنبال کند و تبدیل به شهر خورشیدی شود؛ به طوری که دیگر نیازی به نیروگاه‌های سنتی نداشته باشیم.

وی افزود: تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲ درصد ظرفیت مورد نیاز شهرداری از انرژی خورشیدی تأمین می‌شد، اما طی دو سه سال اخیر اقدامات گسترده‌ای انجام شده و اکنون ۲۵ درصد برق بخش‌هایی که مربوط به شهرداری است از این انرژی پاک تأمین می‌شود.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان تصریح کرد: تأمین برق شهرداری از انرژی خورشیدی به‌معنای این است که شهرداری به کمک شرکت توزیع برق شهرستان، برق تولیدی را وارد شبکه می‌کند و در زمان قطعی برق، برخی ساختمان‌ها و پارک‌ها با باتری‌های ذخیره قادر به ادامه فعالیت خواهند بود و پایداری برق حفظ می‌شود.

طبیبی خاطرنشان کرد: در راستای سیاست‌های کلان شهرداری اصفهان برای کاهش مصرف برق و حرکت به سمت توسعه پایدار، ساختمان شهرداری منطقه ۲ و ساختمان خدمات شهری این منطقه مجهز به پنل‌های خورشیدی شده است، البته مناطق به صورت متمرکز اقدام نمی‌کنند، بلکه معاونت خدمات شهری و شهرداری مرکزی اقدام به خرید پنل‌ها می‌کنند و در ساختمان مناطق نصب می‌شود.

وی گفت: وقتی شهروندان مشاهده کنند که برق این ساختمان‌ها با انرژی خورشیدی تأمین می‌شود، انگیزه بیشتری برای استفاده از این فناوری در منازل و کسب‌وکارهای خود خواهند داشت.

کد خبر 940253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.