امتحانات دانشگاه علمی کاربردی تا ۴ بهمن به تعویق افتاد

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از تعویق یک هفته‌ای در برگزاری امتحانات پایان ترم این دانشگاه خبر داد و گفت: آزمون پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشگاه جامع علمی کاربردی از روز شنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۴ و به صورت حضوری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، مصطفی نعمتی اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل صادره از سوی معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین تصمیم‌گیری در شصت و ششمین اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، تمام امتحانات پایان این نیمسال دانشگاه جامع علمی کاربردی با یک هفته تأخیر و به صورت حضوری بر اساس برنامه قبلی اعلام شده توسط مراکز آموزشی برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد که در صورت هر گونه تغییر شرایط، مراتب به نحو مقتضی اطلاع‌رسانی می‌شود.

دانشگاه‌های خوارزمی، تهران و صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز روز گذشته در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از تعویق امتحانات پایان نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خود تا چهارم بهمن ماه خبر دادند.

برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه علم و فرهنگ نیز از ۵ بهمن‌ماه آغاز خواهد شد.

کد خبر 940222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.