دشمن با اجتماع حماسی مردم‌ بار دیگر طعم تلخ شکست را تجربه کرد

کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با صدور بیانیه از حضور مردم در راهپیمایی محکومیت اقدامات تروریستی آمریکایی-صهیونیستی قدردانی کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای با اشاره به اجتماع هم‌بستگی ملی علیه تروریسم صهیونی-آمریکایی که دوشنبه بیست‌ودوم دی به‌صورت هم‌زمان در سراسر کشور برگزار شد، تاکید کرد: آنان که درصدد بودند با به میدان آوردن عوامل مزدور داخلی و گروه‌های تروریستی، شکست خود در جنگ دوازده‌روزه را با انتقام گرفتن از ملت شریف ایران جبران کنند، بار دیگر طعم تلخ شکست را تجربه کردند.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

حضور معنادار مردم ولایت مدار و انقلابی ایران در راهپیمایی یوم الله ۲۲ دی ماه ۱۴۰۴ که یادآور خروش پرشور آنان در یوم الله ۹ دی ماه ۱۳۸۸ بود، بار دیگر نقشه شوم آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی را نقش بر آب کرد. آنان که درصدد بودند با به میدان آوردن عوامل مزدور داخلی و گروه‌های تروریستی و ایجاد اختلاف میان اقشار مختلف مردم، شکست خود در جنگ ۱۲ روزه را با انتقام گرفتن از ملت شریف ایران و نیروهای مقتدر مسلح جبران کنند، بار دیگر طعم تلخ شکست را تجربه کردند.

مردم انقلابی ایران با حضور مقتدرانه در میدان که نشانگر عزم پولادین و راسخ آنان بود، ضمن تجدید میثاق با امام و شهیدان و بیعت مجدد با ولی امر مسلمین امام خامنه ای مدظله العالی، مشت محکمی بر دهان یاوه گویان مستکبر زدند.

کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ضمن پاسداشت مقام شهیدان والامقام این جهاد مقدس، از ملت شریف ایران که در لبیک به مقتدای خود امام خامنه ای مدظله العالی با اتحاد مقدس این حضور حماسی را رقم زدند، تقدیر و تشکر می‌کنند و به پاس قدرشناسی از آنان، بر خود فرض می‌داند تا مطالبات به حق آنان را نزد نهادهای قانونی، اجرایی و قضائی پیگیری کند.»

کد خبر 940197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.