خسارت بیش از ۲ هزار میلیاردی اغتشاشگران به زیرساخت‌های شهری در مشهد

شهردار مشهد گفت: اغتشاشگران و تروریست‌های مسلح بیش از دو هزار میلیارد تومان خسارت به تاسیسات روبنایی و زیربنایی مشهد وارد کردند، آنها همچنین نزدیک به هزار درخت و بیش از سه هزار درختچه را به آتش کشیدند و پایه‌های چراغ‌های راهمایی و رانندگی و سرویس‌های بهداشتی را تخریب کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، محمدرضا قلندر شریف شب گذشته در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در جریان اغتشاشات اخیر در مشهد مقدس، اغتشاشگران آموزش دیده به صورت هدفمند اقدام به تخریب اموال عمومی مردم کردند، به هیچ چیز رحم نکردند و خسارات سنگینی را به مردم مشهد تحمیل کردند.

وی افزود: اغتشاشگران مسلح بیش از دو هزار میلیارد تومان خسارت به تاسیسات روبنایی و زیربنایی مشهد وارد کردند.

شهردار مشهد گفت: تخریبگران در مشهد به قطارشهری و همچنین ایستگاه های آن آسیب زدند، همچنین ۱۶ اتوبوس را به طور کامل نابود کردند که یکی از این اتوبوس ها، اتوبوس دو کابین بود که به تازگی وارد مشهد شده بود و قیمت آن ۳۰ میلیارد تومان است، در حال حاضر قیمت ارزان‌ترین اتوبوس شهری، ۱۵ میلیارد تومان است.

قلندر شریف اضافه کرد: با توجه به اقدامات اغتشاشگران، قطار شهری و اتوبوسرانی به دلیل ایمنی و مسائل فنی نتوانست خدمات‌رسانی کند.

به آتش کشیدن بیش از ۴ هزار درخت و درختچه

وی ادامه داد: اغتشاشگران و تخریبگران در مشهد، نزدیک به هزار درخت و بیش از سه هزار درختچه را به آتش کشیدند، پایه‌های چراغ‌های راهنمایی و رانندگی و سرویس‌های بهداشتی را تخریب کردند.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه مشهد مقدس پیشروترین شهر کشور در هوشمندسازی ترافیک بود، افزود: تخریبگران مسلح به ۳۰۰ دوربین کنترلی خسارت وارد کردند. همچنین تعداد زیادی از چراغ های راهنمایی رانندگی را در سطح شهر تخریب کردند.

قلندر شریف همچنین از حمله تخریبگران مسلح به فروشگاه‌های شهرما متعلق به شهرداری مشهد در جریان اغتشاشات اخیر حبر داد و گفت: اغتشاشگران مسلح ابتدا اموال پنج فروشگاه شهرما را سرقت کردند و بعد آنها را به آتش کشیدند.

شهادت دلخراش دو نیروی شهرداری مشهد

وی افزود: اغتشاشگران مسلح همچنین با حمله به یکی از ساختمان‌های حساس شهرداری، آن ساختمان و کل تجهیزات را تخریب کردند و آتش زدند، همچنین دو نفر از نیروهای شهرداری مشهد مستقر در این ساختمان، شهید حسین غلامی که دارای یک پسر کلاس پنجم بود و شهید عیسی علی‌پور که دارای دو فرزند پسر و دختر بود را به شهادت رساندند.

شهردار مشهد ادامه داد: اغتشاشگران مسلح یکی از این شهدا را با تیر مستقیم به سر به شهادت رساندند و شهید دیگر را در آتش سوزاندند.

قلندر شریف همچنین با دعوت از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ساعت ۱۴ امروز از میدان بسیج تا حرم مطهر رضوی گفت: برای سهولت در رفت‌وآمد مردم به این مراسم، خط ۲ و ۳ قطار شهری به صورت کامل و خط یک از میدان آزادی تا غدیر، حداقل تا ساعت ۱۸ امروز به مردم خدمات‌رسانی می کنند.

وی همچنین درباره برنامه شهرداری مشهد برای جبران این خسارت‌ها گفت: ۳۰ هزار خادم شهر پای کار شهرشان هستند و مردم بدانند با همه سختی‌ها و کمبود منابع مالی، تخریب‌ها را به سرعت جبران می‌کنیم چرا که دوست نداریم شهرمان چهره نامناسبی داشته باشد.

شهردار مشهد افزود: استقبال از بهار را در سال‌جاری بهتر از سال گذشته انجام می‌دهیم و تمام تلاشمان را می‌کنیم که وضع شهر به قبل اغتشاشات بازگردد.

کد خبر 939932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.