ضرورت امنیت مردم پایه در چهارمحال‌وبختیاری

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: مردم باید برای امنیت مردم‌پایه مشارکت کنند، زیرا تخریب‌هایی که انجام می‌شود، از جیب مردم می‌رود، در همین راستا لازم است همه پای کار بیایند و به مسئله تبیین، تشریح و آگاه‌سازی مسائل بپردازند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، جعفر مردانی امروز _یکشنبه بیست‌ویکم دی_ در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: کشور امروز در شرایطی ویژه قرار دارد و در حال عبور از شرایط سخت اقتصادی است، طرح تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم در حال اجراست چه بسا این طرح نوعی جراحی ضروری برای نجات اقتصاد و ایجاد عدالت اجتماعی است.

وی افزود: مبلغی به حساب سرپرستان خانوار در قالب یارانه ارز ترجیحی واریز شده است که این مبلغ متناسب با نرخ تورم در آینده تغییر خواهد کرد، اما یکی از مهم‌ترین آثار این طرح تسهیل در ترخیص کالا از گمرکات و تامین مایحتاج ضروری مردم است.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با اجرای این طرح شاهد برخی اعتراضات صنفی بودیم که در مواردی با وجود سوءاستفاده جریان‌های معاند به خشونت کشیده و موجب نگرانی مردم شد.
مردانی ادامه داد: قطب‌نمای ما در اجرای این مسیر بیانات مقام معظم رهبری است که برای همه ما باید فصل‌الخطاب قرار گیرد، البته هر کجا مردم و مسئولان در کنار هم ایستادند شاهد وجود امنیت و پیشرفت بودیم.

وی اضافه کرد: باید در سطح شهرستان‌ها فرمانداران برای اجرای صحیح این طرح اقتصادی، جلسات را برگزار و لحظه به لحظه نظارت بر بازار انجام و با گرانفروشان به عنوان مخلان اقتصادی برخورد شود.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری تصریح کرد: مصوبات سفر رئیس جمهور به استان از طریق معاونت اجرایی رئیس جمهوری ابلاغ شده که روسا و مدیران دستگاه‌های اجرایی موظفند مصوبات دستگاه خود را با جدیت دنبال کنند، لذا معاونان استانداری و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ضمن پیگیری در جهت اجرای مصوبات دستگاه‌ها آن‌ها را رصد و گزارشات را به بنده ارائه دهند.

مردانی تاکید کرد: نباید این مصوبات روی زمین بماند زیرا شش ماه آینده نظارت‌ها و بازرسی‌ها از سوی معاونت اجرایی ریئس جمهوری انجام خواهد شد و یکی از راه‌های ارزیابی و عملکرد مدیران همین اجرای مصوبات است.

وی خاطرنشان کرد: افتخار ما این است که در نظام جمهوری اسلامی خدمت‌گزار مردم هستیم، امروز دشمن با تمام قوا پای کار آمده است، فضای مجازی که هم تهدید و هم فرصت است معاندان و سلطنت‌طلبان آن را مدیریت می‌کنند و فراخوان‌هایی از سوی آن‌ها داده می‌شود، جوانی که امروز سرمایه کشور و استان به شمار می‌رود بدون دلیل در این تجمعات غیر قانونی شرکت می‌کند، از عده‌ای سوءاستفاده می‌کنند و شعارهای ساختارشکن سر می‌دهند و به اموال عمومی و دولتی آسیب وارد می‌کنند.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: مردم باید برای امنیت مردم‌پایه مشارکت کنند، زیرا تخریب‌هایی که انجام می‌شود، از جیب مردم می‌رود، در همین راستا لازم است همه پای کار بیایند و به مسئله تبیین، تشریح و آگاه‌سازی مسائل بپردازند. چه بسا حفظ نظام از اوجب واجبات است و باید همه کمک کنند، مردم ولایتمدار استان در همه عرصه‌ها پای کار بوده‌اند و در این شرایط لازم است برای برقراری تامین نظم و امنیت کمک کنند.

کد خبر 939886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.