راهپیمایی سراسری محکومیت آشوب‌ها در تبریز عصر فردا دوشنبه ۲۲ دی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: راهپیمایی سراسری محکومیت آشوب‌ها در تبریز با هدف حمایت از خواسته‌های به جای مردم، جدا کردن اغتشاشات از اعتراضات بر حق و حمایت از نظام و رهبری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری ظهر امروز _یکشنبه بیست‌ویکم دی_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: راهپیمایی محکومیت آشوب‌های تروریستی اخیر در شهرستان‌های استان ساعت ۱۴:۰۰ همزمان با تهران آغاز می‌شود، اما در تبریز و بنابر ملاحظاتی، این راهپیمایی در ساعت ۱۵:۳۰ برگزار خواهد شد.

وی افزود: این راهپیمایی در تبریز از مسیرهای مختلف به سمت سنگ فرش ارتش شمالی برگزار می‌شود و محل تجمع سنگ فرش ارک است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با دعوت از عموم مردم برای شرکت در این راهپیمایی به صورت خانوادگی، خاطرنشان کرد: این مراسم با هدف حمایت از خواسته‌های به جای مردم، جدا کردن اغتشاشات از اعتراضات بر حق و حمایت از نظام و رهبری برگزار می‌شود.

بر اساس اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور، راهپیمایی محکوبیت آشوب‌ها روز دوشنبه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

کد خبر 939850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.