سپاهان و بحران مصدومیت؛ نام عسگری از خط حمله زردها خط خورد

روز گذشته در جریان دیدار تیم ملی امید ایران و ازبکستان مهاجم کلیدی سپاهان دچار مصدومیت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیم ملی امید ایران روز گذشته در چارچوب رقابت‌های جام ملت‌های آسیا به مصاف ازبکستان رفت و در نهایت تقابل این دو تیم با نتیجه تساوی به پایان رسید؛ در این جدال محمد عسگری مهاجم جوان سپاهان دچار مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی شد تا طلایی پوشان در نیم فصل یکی دیگر از مهره‌های کلیدی خط حمله خود را از دست دهند.

عسگری در این فصل برای زرد پوشان چهار گل به ثمر رسانده است و مصدومیت وی موجب می‌شود دست محرم نویدکیا در خط حمله تا حدودی خالی شود، نکته قابل توجه این است که عسگری سومین بازیکنی است که در فصل جاری از ناحیه رباط صلیبی مصدومیت شده است، پیش از این نیز مهدی لیموچی و محمد کریمی با چنین مصدومیتی روبه‌رو شده بودند.

اگرچه عسگری در اردوی تیم ملی امید دچار مصدومیت شده است، اما تعداد مصدومان سپاهان در نیم فصل نخست لیگ برتر تا حدودی زیاد بود و بیشتر کارشناسان بر این باور بودند که بحران مصدومیت موجب شد این تیم در مقطعی از فصل با فرازونشیب دست و پنجه نرم کند.

به طور کلی به نظر می‌رسد سریال مصدومیت‌های بازیکنان کلیدی در سپاهان قرار نیست در نیم فصل دوم نیز به پایان برسد و طلایی پوشان از حالا باید به فکر تقویت خط حمله خود و پیدا کردن جایگزین مناسب برای عسگری باشند.

کد خبر 939829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.