خانواده‌ها از فرزندان‌شان در برابر سوء‌استفاده دشمنان مراقبت کنند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد با بیان اینکه نباید اجازه بدهیم دشمنان از نسل جوان و نوجوان که درگیر هیجانات و اقتضائات سنی خود هستند سوء استفاده کنند، گفت: با گروهی که سازمان‌دهی شده اقدام به آشوب و تخریب کردند برخورد جدی و می‌شود.

اسماعیل دهستانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در یزد اظهار کرد: حوادث اخیر دارای چندین نکته است، این حوادث و پدیده‌ها چند وجهی است و ما با سه دسته افراد برخورد داشتیم.

وی ادامه داد: در یک مدت افراد بودند که نسبت به کاستی‌های معیشتی و اجتماعی به دنبال این بودند که صدای خود را به مسئولین برسانند، که مسئولان و خادمین مردم این صداها را شنیدند و باید خواسته‌های قانونی آنان را پیگیری کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد تصریح کرد: این دسته اول افرادی بودند نه خلاف امنیت ملی ورود کردند و نه خلاف منافع عمومی کار کردند و با بیگانگان و گروهک‌های معاند هم ارتباطی نداشتند.

دهستانی افزود: دسته دیگر جوانان و نوجوانانی بودند که براساس شرایط و اقتضائات سنی دچار رفتاهای هیجانی شدند که اینان فرزندان نظام هستند که نباید اجازه بدهیم دشمنان از آنان سو استفاده کنند و وظیفه ما این است که از این دو دسته حراست و صیانت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اما دسته سوم کسانی هستند که با اقدامات ساماندهی شده دنبال تخریب اموال عمومی و آسیب رساندن به زیرساخت‌ها در تضاد با منافع عمومی هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد تصریح کرد: بخش اول که صدای اعتراض بود را مسئولان شنیدند و مسائلشان دنبال خواهد شد، بخش دوم جوانان و نوجوان هستند که خانواده‌ها و والدین باید مراقبت کنند تا در این هیجانات گرفتار و درگیر برخی مسائل بزرگ نشوند.

دهستانی بیان کرد: اما گروه سوم که به صورت سازمان‌دهی شده اقدام به آشوب و تخریب کردند با برخورد جدی و مناسب روبه می‌شوند.

کد خبر 939692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.