وقوع ۵۵۷ حادثه و خدمت رسانی به ۴۴۲۸ آسیب دیده در یک هفته گذشته

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از ثبت ۵۵۷ حادثه و خدمت رسانی به چهار هزار و ۴۲۸ آسیب دیده در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۶ دی‌ ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، محمدحسین کبادی اظهار کرد: از چهار هزار و ۴۲۸ نفر، ۲۸۳ نفر به مراکز درمانی منتقل و ۳۳ نفر نیز در محل به‌صورت سرپایی در محل خدمات درمانی دریافت کردند و برای ۳۹ نفر عملیات نجات فنی انجام و پیکر ۳۳ نفر از جان باختگان حوادث مختلف نیز رهاسازی شده است.

وی با اشاره به اینکه در این مدت ۸۹ نفر اسکان اضطراری داده شدند، افزود: ۱۳۸ نفر به مناطق امن منتقل شده و ۱۲۰۹ نفر نیز اقلام امدادی و زیستی دریافت کردند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به رهاسازی هزار و ۵۰ دستگاه خودرو درگیر در برف و کولاک گفت: دو هزار و ۶۰۴ نفر که سرنشینان این خودروها بودند، توسط نیروهای عملیاتی هلال‌احمر به مکان امن منتقل شدند.

وی در خصوص ارائه خدمات امدادی به ۱۴۹ نفر در تجمعات انبوه و مراجعات حضوری تصریح کرد: در این بخش نیز ۱۶ نفر به مراکز درمانی منتقل، ۱۱۸ نفر به‌صورت سرپایی در محل خدمات درمانی دریافت کردند و برای پنج نفر اسکان اضطراری فراهم شد ضمن اینکه ۱۰ نفر در این شرایط اقلام امدادی دریافت کردند.

کبادی در خصوص موقعیت جغرافیایی و محل وقوع این حوادث، گفت: استان اصفهان با ۵۳ حادثه، گلستان با ۴۶ حادثه و آذربایجان‌غربی با ۴۴ حادثه بیشترین سهم را در این خصوص داشتند و بیشترین تعداد مصدومان این حوادث نیز مربوط به استان‌های مازندران، اصفهان و گلستان به ترتیب با ۸۳ نفر، ۷۷ نفر و ۷۵ نفر است.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه ۳۲۱ حادثه ترافیکی در محورهای برون‌شهری در این بازه زمانی رخ داده است اظهار کرد: این حوادث منجر به انتقال ۱۹۸ مصدوم به مراکز درمانی و درمان ۱۹ نفر در محل حادثه شد و بیشترین حوادث ترافیکی نیز مربوط به استان گلستان با ۳۳ حادثه است.

کد خبر 939140

برچسب‌ها