انتقال موزاییک‌سازان ولدان به شهرک صنعتی علویجه در دستور کار منطقه ۲ اصفهان

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان گفت: انتقال و ساماندهی واحدهای موزاییک‌سازی محله ولدان که حدود نیم قرن به‌عنوان یکی از معضلات شهری این منطقه شناخته می‌شود، با حمایت شورای اسلامی شهر و پیگیری مدیریت شهری در دوره ششم با جدیت در حال دنبال شدن است.

محمدرضا طبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: ساماندهی مشاغل مزاحم همواره یکی از مطالبات جدی شهروندان بوده و فعالیت واحدهای موزاییک‌سازی در محله ولدان، به‌دلیل ایجاد آلودگی صوتی، زیست‌محیطی و ترافیکی، از سال‌ها پیش تاکنون آرامش ساکنان منطقه ۲ را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: در دوره ششم مدیریت شهری اصفهان، با نگاه مسئله‌محور و با حمایت شورای اسلامی شهر، اقدامات مؤثری برای حل این مشکل قدیمی آغاز شده و انتقال واحدهای موزاییک‌سازی به شهرک صنعتی علویجه به‌عنوان راهکار اصلی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر این موضوع با همکاری و پیگیری مشترک فرمانداری، استانداری و شهرداری اصفهان در حال پیگیری است و رایزنی‌های لازم برای فراهم‌سازی شرایط انتقال این واحدها صورت گرفته است.

طبیبی ادامه داد: شهرک صنعتی علویجه به‌عنوان محل پیش‌بینی‌شده برای استقرار واحدهای موزاییک‌سازی انتخاب شده است، اما تکمیل زیرساخت‌ها به‌ویژه در بخش نازک‌کاری و آماده‌سازی نهایی، از جمله الزامات تحقق کامل این انتقال بوده که پیگیری آن در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: با نهایی‌شدن فرایند انتقال، ضمن ساماندهی فعالیت‌های صنفی، شاهد ارتقای کیفیت زندگی شهروندان محله ولدان و کاهش مزاحمت‌های زیست‌محیطی و شهری خواهیم بود و این اقدام گامی مهم در راستای تأمین آرامش عمومی و توسعه متوازن شهری به‌شمار می‌رود.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان تأکید کرد: مدیریت شهری مصمم است با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط، این مطالبه دیرینه شهروندان را به نتیجه برساند و ساماندهی مشاغل مزاحم را با رویکردی پایدار و اصولی دنبال کند.

کد خبر 938805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.