بارش برف در محورهای کوهستانی گیلان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان با اشاره به بارش برف در محورهای کوهستانی استان از سفیدپوش شدن چند مسیر ارتباطی خبر داد و گفت: همراه داشتن زنجیرچرخ، تجهیزات زمستانی و وسایل گرمایشی برای تردد در این محورهای برف‌گیر الزامی است.

فریبرز مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان با تشریح آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی استان اظهار کرد: حداکثر بارش برف در محور شفت–امامزاده اسحاق به پنج سانتی‌متر رسیده و محور فومن–ماسوله نیز سفیدپوش شده است.

وی افزود: در محور اسالم–خلخال حداکثر ارتفاع برف ۱۰ سانتی‌متر و در محور پونل–خلخال حدود پنج سانتی‌متر گزارش شده است، همچنین محور بهارستان–آق‌چای نیز با حداکثر پنج سانتی‌متر برف مواجه است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان با بیان اینکه مناطق حشمت‌آباد و کلیشم در ارتفاعات رودبار سفیدپوش شده‌اند، تصریح کرد: در محور سیاهکل–دیلمان حداکثر ارتفاع برف به ۱۰ سانتی‌متر رسیده و مسیرهای زیاز–شوک و زیاز–شوک–ملکوت نیز سفیدپوش هستند.

مرادی تأکید کرد: محور پونل–خلخال از محدوده زندانه به سمت خلخال به دلیل بارش برف، کولاک، یخبندان، احتمال ریزش بهمن و نبود ایمنی کافی تا اطلاع ثانوی مسدود است.

وی با اشاره به برقرار بودن تردد در سایر محورهای استان گفت: نیروهای راهداری با بهره‌گیری از ماشین‌آلات سبک، نیمه‌سنگین و سنگین در ۵۳ راهدارخانه ثابت و سیار استان در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گیلان از شهروندان و مسافران خواست از سفرهای غیرضروری در جاده‌های کوهستانی خودداری کنند و افزود: همراه داشتن زنجیرچرخ، تجهیزات زمستانی و وسایل گرمایشی برای تردد در این محورها الزامی است.

وی یادآور شد: سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌های استان به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی و ارائه اطلاعات درباره وضعیت جوی و ترافیکی محورهای استان گیلان و مسیرهای ارتباطی استان‌های همجوار است.

کد خبر 937853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.