به گزارش خبرگزاری ایمنا، اسماعیل بقایی امروز (جمعه) به گزافهگوییها و اظهارات مداخله جویانه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا واکنش نشان داد.
وی در همین خصوص عنوان کرد: کافی است کارنامه طولانی اقدامات سیاستمداران آمریکایی برای «نجات مردم ایران» مرور شود تا به عمق «همدلی» آمریکا با ملت ایران پی ببریم.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: از سازماندهی کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ علیه دولت منتخب دکتر محمد مصدق با تأمین مالی و تجهیز اغتشاشگران، تا شلیک به هواپیمای مسافربری ایران در سال ۱۳۶۷ و کشتار زنان و کودکان بیگناه بر فراز خلیج فارس، تا حمایت همهجانبه از صدام در جنگ هشت ساله علیه ایرانیان، تا همدستی با رژیم اسرائیل در ترور و کشتار ایرانیان و حمله به زیرساختهای ایران در خرداد ۱۴۰۴ و البته تحریمهایی که شدیدترین تحریمهای تاریخ نام گرفته است و امروز نیز تهدید به حمله به ایران به بهانه دلسوزی برای ایرانیان با نقض فاحش مهمترین اصل حقوق بینالملل!
بقایی در پیامی در شبکه ایکس نوشت؛ ایرانیان در گفتوگو و تعامل با یکدیگر برای حل مشکلات، اجازه هیچگونه مداخله خارجی را نخواهند داد.




نظر شما