بازگشت آرامش و ثبات به فضای اقتصادی کشور از مطالبات به‌حق مردم است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: بازگشت آرامش و ثبات به فضای اقتصادی کشور، یکی از مطالبات جدی و به‌حق مردم است، جامعه امروز انتظار دارد که هزینه‌های سال آینده افزایش نیابد و منابع ارزی و ریالی کشور به‌صورت هدفمند در مسیر تولید و توسعه به‌کار گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی _ ظهر امروز دوازدهم دی _ در خطبه‌های نماز جمعه اراک اظهار کرد: این خواسته، نه تنها یک مطالبه اقتصادی بلکه یک ضرورت ملی است، چرا که هرگونه انحراف منابع به سمت تجملات، تشریفات و سفرهای غیرضروری، ضربه‌ای مستقیم به تولید و معیشت مردم خواهد بود.

وی افزود: تقویت صادرات غیرنفتی، به‌ویژه در حوزه‌های کلیدی مانند پتروشیمی و فولاد، می‌تواند موتور محرک اقتصاد کشور باشد و استقلال اقتصادی را بیش از پیش تضمین کند.

امام جمعه اراک تصریح کرد: در این مسیر، تخصیص منابع بانکی باید با نهایت دقت، نظارت و هوشمندی انجام گیرد تا حتی یک دلار از سرمایه‌های ملی به سمت فعالیت‌های غیر مولد هدایت نشود.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی عنوان کرد: ملت ایران، ملتی با غیرت حسینی است و هرگز زیر بار فشار و تحقیر نخواهد رفت، مسئولان باید در بیان مطالبات اقتصادی و اجتماعی، مراقب باشند که ناخواسته آب به آسیاب دشمن نریزند، در کنار مسائل اقتصادی، تقویت ایمان و معنویت نیز راهی برای عبور از مشکلات است.

وی با تبریک میلاد امام علی (ع) و روز پدر گفت: امام علی علیه السلام به‌عنوان الگوی کامل بشریت، نمونه‌ای بی‌بدیل از اخلاق، عدالت و تقواست که می‌تواند چراغ راه جامعه امروز باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: بیش از ده هزار مسجد در سراسر کشور آماده برگزاری مراسم عبادی اعتکاف هستند و این فرصت معنوی، زمینه‌ای برای دعا و نیایش مردم در راستای رفع مشکلات کشور و معیشت فراهم می‌آورد.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی افزود: گرامیداشت هفته مقاومت و یاد و خاطره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همه شهدا، یادآور این حقیقت است که کشور ما، کشور امام زمان (عج)، امام حسین (ع) و شهیدان بزرگ است، راه نجات ایران و جهان اسلام، تقویت ایمان، معنویت و اعتقاد دینی است.

وی ادامه داد: دعا برای کوتاه شدن شر رژیم صهیونیستی و حامیان جنایتکار آن از سر کشورهای اسلامی، بخشی از آرمان‌های امت مسلمان است، همچنین طلب رحمت برای گذشتگان و والدین و ختم عاقبت به خیر برای همه، نشان‌دهنده پیوند عمیق مردم با ارزش‌های الهی است.

امام جمعه اراک تصریح کرد: قرآن کریم بر «مودت واقعی» نسبت به اهل‌بیت (ع) تأکید دارد و این ایام، فرصتی برای انس و عشق قلبی با محمد و آل محمد (ص) است، ولادت امام علی (ع) در کعبه و شهادتش در مسجد، نشانه‌ای از عظمت بی‌نظیر شخصیت ایشان است، این امام همام پس از پیامبر اکرم (ص)، جایگاهی ممتاز در عالم هستی دارد.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی گفت: مقایسه معارف اسلامی با مکاتب غربی نشان می‌دهد که هیچ گنجینه‌ای هم‌سنگ نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه وجود ندارد و این امر بیانگر عمق و غنای فرهنگ اسلامی است.

وی افزود: در شرایط امروز جهان، ملت‌های مسلمان در برابر نظام‌های ظلم و جنایت، به مکتب پیامبر اکرم (ص)، امیرالمومنین (ع)، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی تکیه دارند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تاکید کرد: راه نجات بشریت، بازگشت به معنویت، عدالت و ولایت الهی است، حفظ حرمت ایام ولادت امیرالمومنین (ع) و ماه‌های معنوی، وظیفه‌ای همگانی است و راه سعادت، همان راه اهل‌بیت (ع)، شهدا و پیروی از ولایت است.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی افزود: ماه رجب، بهار اولیای خداست و فرصتی برای تقویت روح، اخلاق و معنویت به شمار می‌رود، امیرالمومنین (ع) در «خطبه متقین» ویژگی‌های اهل تقوا را بیان کرده است، آنان اهل عفاف، حیا، اخلاق کریمه، مدارا با مردم، شب‌زنده‌داری، سحرخیزی، قرآن، دعا و سجده برای خدا هستند.

وی ادامه داد: تفاوت اساسی دنیای اسلام و غرب در همین نکته نهفته است، در غرب فساد و جنایت ترویج می‌شود، اما در اسلام هدف اصلی رسیدن به تقوا و معنویت است، انسان بی‌تقوا نتیجه‌ای جز خشونت و خیانت ندارد، در حالی که انسان باتقوا همواره خود را در محضر خداوند پاسخگو می‌داند، تقوا قلعه‌ای محکم برای انسان است و باید از خانواده و تربیت فرزندان آغاز شود.

امام جمعه اراک با اشاره به جایگاه امیرالمومنین (ع) گفت: احمد بن حنبل، از فقهای بزرگ اهل سنت، در «مسند احمد» بیش از ۵۴۰ روایت درباره فضائل امیرالمومنین نقل کرده است که نشان‌دهنده عظمت بی‌نظیر آن حضرت است.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی افزود: معرفی سیره و اخلاق علوی به نسل جوان، امری حیاتی است، باید دانش‌آموزان و دانشجویان را با نهج‌البلاغه و سیره عملی امام علی (ع) آشنا کرد تا از جریان‌های انحرافی مصون بمانند، نهج‌البلاغه، گنجینه‌ای بی‌بدیل از معارف توحیدی، اخلاقی و اجتماعی است که پس از گذشت بیش از ۱۴ قرن، همچنان چراغ راه بشریت است و هر بار مطالعه آن، انسان را متحول می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دشمن می‌خواهد از اعتراض‌های به‌حق مردم سوءاستفاده کند، اما ملت ایران اجازه نخواهد داد مشکلات اقتصادی به ابزاری برای ضربه زدن به امنیت کشور تبدیل شود.

امام جمعه اراک افزود: پیگیری‌های مستمر، حضور میدانی در میان مردم، رسیدگی به مطالبات و تأمین اقلام ضروری نشان‌دهنده اهمیت دادن به مردم و تلاش شبانه‌روزی برای حل مشکلات آنان است.

کد خبر 937789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.