مقام یمنی: هرگونه ضعف در برابر اسرائیل و آمریکا به معنای خسارت قطعی خواهد بود

رئیس هیات مذاکره کننده جنبش انصارالله یمن هشدار داد که ضعف در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا به معنای خسارت قطعی و جبران ناپذیر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از شبکه المیادین، «محمد عبدالسلام» در پیامی به مناسبت سال نو میلادی تاکید کرد که پس از سالی پر از چالش‌ها و فداکاری‌ها، اکنون امت اسلامی با فرصت‌ها و چالش‌های تازه‌ای به‌ویژه در محور فلسطین که در چندین جبهه با اسرائیل درگیر است، روبه‌روست.

وی هشدار داد که هرگونه ضعف در برابر رژیم اسرائیل و ایالات متحده آمریکا به معنای خسارت قطعی و جبران ناپذیر خواهد بود.

رئیس هیأت مذاکره‌کننده انصارالله یمن، در این پیام که بر روی صفحه شخصی خود در شبکه «ایکس» قرار داد با اشاره تحولات و درگیری‌ها در استان‌های جنوبی این کشور تاکید کرد که پایان یافتن ائتلاف و باقی‌ماندن عربستان به‌تنهایی در خط مقدم، نشانه‌ای بارز از شکست راهبرد ادامه جنگ و محاصره علیه یمن است.

عبدالسلام افزود که ادامه بسته‌بودن فرودگاه صنعاء و محاصره فرودگاه‌ها و بندرهای یمن هیچ توجیهی ندارد و به‌عنوان مجازات جمعی، پیامدهای انسانی گسترده‌ای بر جای گذاشته و مانع هرگونه تلاش انسانی یا سیاسی برای حل بحران شده است.

وی افزود که سال میلادی جدید فرصتی واقعی برای رسیدگی به پرونده‌های ناشی از تجاوزات سعودی آمریکایی و محاصره فراهم می‌کند.

به گفته عبدالسلام، پایان ائتلاف و باقی‌ماندن عربستان به‌تنهایی در صحنه، متغیری مهم در پایان سال گذشته میلادی بود که نشان می‌دهد ادامه جنگ و محاصره جز خسارت بیشتر نتیجه‌ای نخواهد داشت.

رئیس هیأت مذاکره کننده جنبش انصارالله یمن اظهارداشت که ملت یمن، به رغم مشارکت در معرکه حمایت از غزه، از مسائل داخلی و حقوق خود در برابر تجاوز عربستان سعودی غافل نشده است.

وی ابراز امیدواری کرد که سال جدید میلادی، سال خیر و پیروزی برای ملت‌های یمن و فلسطین و همچنین برای کل امت اسلامی باشد.

کد خبر 937715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.