خانه احزاب اصفهان با حضور ۷۲ تشکل سیاسی در خانه مشروطیت افتتاح شد

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان از افتتاح خانه احزاب در محل تاریخی خانه مشروطیت خبر داد و گفت: این مرکز با همکاری شهرداری و با هدف تقویت نقش احزاب در انتخابات پیش‌رو و افزایش اعتماد عمومی به فعالیت‌های حزبی ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، خانه احزاب استان اصفهان با حضور ۷۲ تشکل سیاسی ثبت‌شده در استان، در محل تاریخی «خانه مشروطیت» افتتاح شد.

ایوب درویشی، در این مراسم با اشاره به همکاری شهرداری و سایر نهادها، راه‌اندازی این خانه را گامی برای تقویت نهادهای مدنی و افزایش مشارکت سیاسی دانست.

وی با اشاره به انتخابات آینده، احزاب را کانون اصلی تقویت مطالبات مردم خواند و اظهار کرد: احزاب باید به برگزاری انتخاباتی پرشور، سالم و رقابتی کمک کنند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان به تجربه برگزاری انتخابات شوراها به‌صورت تناسبی در تهران اشاره کرد و افزود: امیدوارم این الگو در آینده به استان اصفهان نیز تسری پیدا کند.

معاون استاندار اصفهان، احزاب را «فرزندان مشروطیت» نامید و بیان کرد: این نهادهای مدنی می‌توانند با تقویت گفتمان سیاسی، حلقه اتصال بین مردم و حاکمیت باشند.

درویشی خاطرنشان کرد: با وجود فرازوفرودهای فعالیت حزبی در تاریخ ایران، خانه احزاب اصفهان می‌تواند به کارآمدی و هم‌گرایی بیشتر احزاب بینجامد.

وی گفت: از ۷۲ تشکل ثبت‌شده سیاسی در استان اصفهان، ۲۸ حزب اصلاح‌طلب، ۲۶ حزب اصولگرا و ۱۸ حزب مستقل هستند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان تأکید کرد: این خانه می‌تواند زمینه‌ساز همکاری و ارتقای فعالیت‌های حزبی در سطح استان شود.

درویشی با اشاره به باور دولت به ضرورت راه‌اندازی خانه احزاب، انتخاب خانه مشروطیت را نمادین خواند و یادآور شد که پیش‌تر نیز تلاش‌هایی برای ایجاد این مرکز صورت گرفته بود که در نهایت با همکاری شهرداری و مسئولان محلی به نتیجه رسید.

کد خبر 937289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.