رژیم صهیونی ضربات متحمل شده را سانسور می‌کند

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به شکست دشمن صهیونیستی در دفاع مقدس دوازده‌روزه اشاره و تصریح کرد: رژیم صهیونی ضربات خیلی سختی خورد و اطلاعاتی که ما از سرزمین‌های اشغالی داریم، حکایت از این موضوع دارد، اما این رژیم، آمار تلفات و ضرباتی را که متحمل شده، سانسور می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سرلشکر «علی عبداللهی» فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) با خانواده سرلشکر شهید «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده فقید نیروی هوافضای سپاه و سردار سرتیپ شهید «علی باباخانی» مسئول فقید حوزه ریاست قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) دیدار و گفت‌وگو کرد.

سرلشکر عبداللهی در دیدار با خانواده شهید حاجی‌زاده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای جنگ تحمیلی دوازده‌روزه، اظهار کرد: آشنایی بنده با این شهید بزرگوار به زمان جنگ تحمیلی هشت ساله بازمی‌گردد؛ زمانی که شهیدان طهرانی‌مقدم و شفیع‌زاده مسئولیت توپخانه سپاه را به عهده داشتند و این آشنایی بعداً در نیروی هوافضا خیلی نزدیکتر شد و تا زمان شهادت با یکدیگر ارتباط بسیار نزدیکی داشتیم.

وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی شهید حاجی‌زاده عنوان کرد: شجاعت، شهامت، تلاش و کوشش، فکر و تدبیر از ویژگی‌ها و شاخصه‌های بارز این شهید بزرگوار بود.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) به نقش مؤثر شهید حاجی‌زاده در ارتقای توان موشکی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: مردم و مسئولان نقش ارزنده شهید حاجی‌زاده را در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه به وضوح دیدند و به خوبی قدردان این شهید معزز و دیگر شهدای کشور هستند.

همسر شهید حاجی‌زاده نیز در این دیدار گفت: خداوند سایه رهبر معظم انقلاب اسلامی را بر سر ما و ملت ایران حفظ کند و ما را از رهروان امام خامنه‌ای و شهدا قرار دهد.

سرلشکر عبداللهی در دیدار با خانواده شهید باباخانی، ضمن گرامیداشت یاد شهدا اظهار داشت: شهید باباخانی انسان بسیار بزرگوار و پرتلاشی بودند که در حوزه کاری علم، هنر و استعداد فوق‌العاده‌ای داشتند.

وی در ادامه به شکست دشمن صهیونیستی در جنگ اخیر اشاره و تصریح کرد: رژیم صهیونی در جنگ دوازده‌روزه ضربات خیلی سختی خورد و اطلاعاتی که ما از سرزمین‌های اشغالی داریم، حکایت از این موضوع دارد، اما این رژیم، آمار تلفات و ضرباتی را که متحمل شده است، سانسور می‌کند.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء افزود: این ضربات سخت موجب شد که رژیم صهیونی به‌صورت یک‌طرفه درخواست آتش‌بس کند و در مقابل، کشور قدرتمند و عزیز جمهوری اسلامی ایران که هیچ‌گاه به‌دنبال درگیری و برخورد نظامی نبوده، با روحیه بالایی که برگرفته از مکتب شهادت است، با قطع درگیری موافقت کرد.

همسر شهید «باباخانی» نیز در این دیدار، گفت: همسرم در طول خدمت، از دهه ۶۰ تا زمان شهادتش به‌صورت شبانه‌روزی مشغول فعالیت و مجاهدت بود و تنها مزد سال‌ها مجاهدت همسرم «شهادت» بود. امید است که بتوانیم ادامه‌دهنده راه آن‌ها باشیم.

منبع: تسنیم
کد خبر 937076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.