کشف ۱۷۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان یزد

فرمانده انتظامی استان یزد از کشف هم‌زمان ۱۷۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در جریان عملیات هماهنگ علیه چهار کارگاه مخفی در مرکز استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، سردار احمد نگهبان امروز _دوشنبه هشتم دی_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۷۲ دستگاه ماینر غیرمجاز در جریان عملیات هماهنگ علیه چهار کارگاه مخفی در مرکز استان یزد کشف شد.

وی افزود: این عملیات در حالی صورت گرفت که آمار کلی کشفیات از ابتدای سال جاری نشان‌دهنده کشف ۸۰۰ دستگاه ماینر با ارزش تقریبی ۲۲ میلیارد تومان و دستگیری ۶۲ متخلف است. برخورد با این پدیده، با توجه به تأثیر مخرب آن بر شبکه برق، در اولویت پلیس اقتصادی قرار دارد.

فرمانده انتظامی استان یزد خاطرنشان کرد: این محموله پس از دریافت گزارش‌های مردمی و تماس شهروندان با سامانه ۱۱۰، طی عملیات شبانه پلیس شناسایی و ضبط شد. چهار نفر از عاملان اصلی این کارگاه‌های غیرمجاز در این رابطه دستگیر و جهت پیگیری قضائی تحویل مراجع ذی‌صلاح شدند.

نگهبان تصریح کرد: مصرف برق هر دستگاه ماینر معادل برق شش تا هشت واحد مسکونی است. این آمار، ابعاد خسارت وارده به زیرساخت‌های تأمین انرژی استان، به‌ویژه در بخش‌های خانگی، صنعتی و تجاری را بیش از پیش نمایان می‌سازد.

وی ضمن قدردانی از همکاری شهروندان که نقش محوری در موفقیت‌های اخیر داشته‌اند، خواستار تداوم این همکاری شد.

فرمانده انتظامی استان یزد تصریح کرد: گزارش‌های مردمی می‌تواند از طریق تلفن فوریتی ۱۱۰ یا شماره ۳۰۱۱۰ پلیس امنیت اقتصادی به پلیس منتقل شود. تقویت نیروی انسانی و برقراری ارتباط قوی‌تر با شهروندان، به عنوان استراتژی اصلی پلیس برای مقابله مؤثرتر با این تخلفات در نظر گرفته شده است.

کد خبر 936814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.