خرید ۴۰ میلیارد تومان وسایل و ابزار فنی وزنه‌برداری در استان‌

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری از خرید ۴۰ میلیارد تومان وسایل و ابزار فنی برای توزیع در استان‌های سراسر کشور خبر داد و گفت: ۴۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز برای نوسازی زیرساخت‌های این رشته المپیکی تا پایان سال جذب می‌شود.

به گزارش ایمنا، سجاد انوشیروانی در مجمع سالانه هیئت وزنه‌برداری ایلام اظهار کرد: وزنه‌برداری یکی از سه رشته مدال‌آور ایران در المپیک است و وزارت ورزش و جوانان برای گسترش این ورزش در سراسر کشور نگاه ویژه‌ای دارد.

وی افزود: با رایزنی‌های پی‌درپی برای جذب منابع مالی، ۴۰ میلیارد تومان برای خرید وسایل تمرینی و مسابقه‌ای تأمین شد که این محموله به‌زودی میان هیأت‌های استانی توزیع می‌شود و همچنین با پیگیری‌ها، جذب ۴۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر تا پایان سال در دستور کار است.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری با اشاره به دشواری‌ها و چالش‌های موجود در ورزش کشور تصریح کرد: با وجود تنگناهای مالی، در سه سال و نیم گذشته حتی یک‌بار هم اجازه تعطیلی اردوهای تیم ملی صادر نشد و فدراسیون با تمام توان برای آماده‌سازی ملی‌پوشان کوشیده است.

انوشیروانی گسترش وزنه‌برداری بانوان را از اولویت‌های کلیدی فدراسیون برشمرد و تأکید کرد: این بخش با جدیت و برنامه ریزی دقیق دنبال می‌شود.

وی با ستایش از وزنه‌برداران ایلامی، از «علی هاشمی» و «علیرضا لطفی» به‌عنوان نمادهای سربلندی نسل جدید وزنه‌برداری کشور یاد کرد و گفت: با پشتیبانی مداوم از این ورزشکاران، شاهد کسب مدال‌های رنگارنگ و دستاوردهای بیشتر در میدان‌های جهانی خواهیم بود.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری نقش هیئت‌های استانی را در رشد این ورزش تعیین‌کننده دانست و افزود: همدلی و همکاری اعضای هیئت با یکدیگر و پیوند سازنده با فدراسیون، مسیر پیشرفت را هموار می‌کند که نتایج اخیر گواه این هماهنگی است.

وی بر پشتیبانی فدراسیون از برنامه‌های آموزشی تأکید کرد و گفت: فدراسیون در برگزاری دوره‌های مربیگری و داوری، یاری‌گر استان‌ها خواهد بود و به همه درخواست‌ها با نگاه مثبت پاسخ می‌دهد.

شهاب شهبازی، مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام با تأکید بر تداوم همدلی برای توسعه وزنه‌برداری گفت: اخلاق‌مداری و مدیریت یکپارچه، مسیر موفقیت این رشته را در استان هموار کرده است.

وی افزود: هرچند در سال‌های اخیر شاهد کاهش شمار ورزشکاران سازمان‌یافته بودیم، اما فعال شدن هیئت‌های شهرستانی و تمرکز بر استعدادیابی، نویدبخش روزهای درخشان برای این رشته در استان است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام عنوان کرد: اداره کل ورزش و جوانان از هیأت‌های دارای برنامه پشتیبانی می‌کند و در همین راستا سال جاری بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار به هیئت وزنه‌برداری استان اختصاص پیدا کرده است.

اکنون بیش از ۶۰ ورزشکار سازمان‌یافته زیر نظر هیئت وزنه‌برداری ایلام فعالیت می‌کنند و این استان یکی از قطب‌های اصلی کشور در رده نوجوانان به شمار می‌رود.

کد خبر 936781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.