جزئیات نحوه فعالیت مدارس کردستان فردا دوشنبه ۸ دی

آموزش و پرورش استان کردستان با صدور اطلاعیه‌ای نحوه فعالیت مدارس شهرها و مناطق مختلف استان را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان پیرو اطلاعیه ستادهای مدیریت بحران فرمانداری‌ها، آخرین وضعیت فعالیت مدارس شهرستان‌ها، نواحی و مناطق استان را در روز دوشنبه هشتم دی به شرح ذیل اعلام کرد:

شهرستان بانه: کلیه مدارس دولتی و غیر دولتی در تمامی دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌های سطح شهر و روستا در دو نوبت صبح و بعدازظهر به صورت مجازی و در بستر شبکه شاد خواهد بود.

شهرستان سقز: کلیه مدارس دولتی و غیر دولتی در تمامی دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌های سطح شهر و روستا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر به صورت مجازی و در بستر شبکه شاد خواهد بود.

منطقه زیویه: کلیه مدارس دولتی و غیر دولتی در تمامی دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌های سطح شهر و روستا در دو نوبت صبح و بعدازظهر به صورت مجازی و در بستر شبکه شاد خواهد بود.

شهرستان دیواندره: کلیه مدارس دولتی و غیردولتی در تمامی دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌های سطح شهر و روستا در دو نوبت صبح و بعدازظهر به صورت مجازی و در بستر شبکه شاد خواهد بود.

شهرستان بیجار: کلیه مدارس دولتی و غیردولتی دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا در دو نوبت صبح و بعدازظهر به صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد خواهد بود.

شهرستان سنندج نواحی یک و دو: کلیه مدارس دولتی و غیردولتی دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا و در دو نوبت صبح و بعدازظهر به صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد است.

منطقه کلاترزان: کلیه مدارس دولتی و غیردولتی دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر به صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد است.

شهرستان سروآباد: کلیه مدارس دولتی و غیردولتی در تمامی دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌های سطح شهر و روستا در دو نوبت صبح و بعدازظهر به صورت مجازی و در بستر شبکه شاد خواهد بود.

شهرستان مریوان: کلیه مدارس دولتی و غیردولتی در تمامی دوره‌های تحصیلی و کودکستان‌های سطح شهر و روستا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر به صورت مجازی و در بستر شبکه شاد خواهد بود.

منطقه کرانی: کلیه مدارس دولتی و غیر دولتی دوره ابتدایی و کودکستان‌ها در سطح شهر و روستا و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر به صورت غیرحضوری و در بستر شبکه شاد است.

گفتنی است فرایند آموزش دانش آموزان ارجمند مطابق زمانبندی تعیین شده توسط خود مدارس از طریق شبکه دانش آموزی شاد در جریان خواهد بود.

آزمون‌های نهایی فردا بدون هیچ تغییری برگزار خواهد شد.

مدیران محترم مدارس با هماهنگی مدیریت‌ها و ادارات شهرستان‌ها، نواحی و مناطق خود در زمان مناسب تا پایان دی ماه امتحانات داخلی فردا را در صورت غیرحضوری شدن مدارس دوره متوسطه اول و دوم برنامه‌ریزی و برگزار کنند.

کد خبر 936515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.